El VII Concert nocturn al claustre romànic (IX Jornades d’Història) pretén portar-nos per la història a través del patrimoni musical religiós i profà amb arrels medievals. Per això hem convidat al grup

COR DE CAMBRA ABSIS

Una formació vocal-instrumental interdisciplinària, especialitzada en la recerca, l’estudi i la interpretació del patrimoni musical religiós i profà medieval, nascuda al si de l’Escola de Música d’Ivars d’Urgell, sota la direcció del Dr. Josep Maria Salisi i Clos.

La formació interpretarà el seu concert “TEMPUS FUGIT, CARPE DIEM” Se trata de un concierto donde se muestran como se entendían los placeres mundanos en el siglo XVI,,ca,Un paseo por las músicas pasadas donde transpuen aspectos que van desde la belleza más hedonista al atrevimiento más picante,,ca,pasando siempre por una buena mesa,,ca. Un passeig per les músiques passades on transpuen aspectes que van des de la bellesa més hedonista a l’atreviment més picant, això sí, passant sempre per una bona taula.

El concert serà en finalitzar el sopar medieval (hacia las 22:00 h. aprox.), al claustre romànic del Monestir de les Avellanes. El concert forma part del VI Cicle Musical del Monestir de les Avellanes ‘Música & patrimonio ' organizado con la colaboración·del Ayuntamiento de Os de Balaguer.

Entrada gratis. Os esperamos!

Lunes, 9 de julio de 2018 (22:00 h. aprox., después de la cena medieval)