El VII Concert nocturn al claustre romànic (IX Jornades d’Història) pretén portar-nos per la història a través del patrimoni musical religiós i profà amb arrels medievals. Per això hem convidat al grup

COR DE CAMBRA ABSIS

Una formació vocal-instrumental interdisciplinària, especialitzada en la recerca, l’estudi i la interpretació del patrimoni musical religiós i profà medieval, nascuda al si de l’Escola de Música d’Ivars d’Urgell, sota la direcció del Dr. Josep Maria Salisi i Clos.

La formació interpretarà el seu concert “TEMPUS FUGIT, CARPE DIEM” Es tracta d’un concert on es mostren com s’entenien els plaers mundans al segle XVI. Un passeig per les músiques passades on transpuen aspectes que van des de la bellesa més hedonista a l’atreviment més picant, això sí, passant sempre per una bona taula.

El concert serà en finalitzar el sopar medieval (cap a les 22:00 h. aprox.), al claustre romànic del Monestir de les Avellanes. El concert forma part del VI Cicle Musical del Monestir de les Avellanes ‘Música & Patrimoni’ organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Os de Balaguer.

Entrada gratuïta. Us hi esperem!

Dilluns, 9 de juliol de 2018 (22:00 h. aprox., després del sopar medieval)