ja_mageia

BENVINGUTS
Us trobeu al Portal web del Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes. El Monestir de les Avellanes us ofereix la possibilitat de gaudir d'una antiga abadia del segle XII adaptada a les necessitats del segle XXI. Emplaçat en un espectacular entorn natural de boscos, jardins i vinyes idonis per a disfrutar d’un plàcid descans. I els qui tingueu ganes d’acció també la trobareu!
HostatgeriaRestaurantSales de reunió
Casa d'EspiritualitatArxius i BibliotecaCasa de colònies

 
TANCATS FINS AL 13 DE GENER 2020 PDF Print E-mail

Benvolguts clients,

Els informem que per motius de manteniment i descans del personal, aquestes festes de Nadal els serveis d'hostatgeria i restaurant del Monestir de les Avellanes restaran tancats fins al dimenge 12 de gener. A partir del 13 de gener hi haurà servei normal de menú del dia i disponibiltiat de la resta de serveis. 

Durant aquestes dates hi haurà servei de recepció de 10 a 18 h., per tal de poder atendre les vostres consultes, reserves, etc. (Tel. 973 43 80 06 o bé This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

Recordeu també que el monestir estarà obert a tothom en els horaris de celebracions religioses nadalenques

BON NADAL I FELIÇ 2019

 
HORARIS CELEBRACIONS NADAL 2019 PDF Print E-mail

Durant aquestets Festes de Nadal les comunitats dels Germans Maristes del Monestir de les Avellanes us convidem a participar en les celebracions eucarístiques pròpies d’aquestes diades. Heus ací l’horari i els dies:

  • 24 de desembre (22:00 h.) – MISSA DEL GALL
  • Resopó amb cava, torrons, neules en acabar la missa.
  • 25 de desembre (13:00 h.) – MISSA DE NADAL
  • 26 de desembre (13:30 h.) – MISSA DE SANT ESTEVE
  • 29 de desembre (10:30 h.) – MISSA DOMINICAL
  • 1 de gener (10:30 h.) – MISSA DE CAP D’ANY
  • 5 de gener (10:30 h.) – MISSA DOMINICAL
  • 6 de gener (10:30 h.) – SOLEMNITAT DE L’EPIFANIA (REIS)

Recordem que enguany els serveis d’hostatgeria i restaurant del Monestir de les Avellanes resaran tancats al públic fins al 13 de gener de 2020. Per qualsevol dubte trobareu servei de recepció de 10 a 18 h. BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!

 
AGENDA 2020 A LA BOTIGA DEL MONESTIR PDF Print E-mail

Ja podeu adquirir l'Agenda 2020 a la Botiga del Monestir de les Avellanes. Una agenda atractiva i funcional, fàcil de portar en mà, amb espai per escriure a cada dia, espai per a notes.

Tot amb atractives imatges del conjunt monumental, els serveis i les activitats que podeu trobar al Monestir de les Avellanes al llarg de l'any.

No t'ho pensis més i fes un regal atractiu i útil. Adquireix-la a la nostra botiga per tant sols 9,90 € (existència limitades). I comença a planificar l'any amb el Monestir de les Avellanes!

 

 
MENÚ CALÇOTADA MONESTIR AVELLANES PDF Print E-mail

Temps de Calçots, menú de temporadaEl Restaurant "El Claustre" del Monestir de les Avellanes us ofereix el MENÚ "TEMPS DE CALÇOTS" 2020. Veniu i feu la vostra calçotada al Monestir de les Avellanes. Disponibilitat amb reserva prèvia i servit a tots els començals de la taula. Un menú ideal per gaudir amb la parella, amb la família, amb els amics, amb els companys de feina... i tot en un entorn únic d'història i natura com el Monestir de les Avellanes i elaborat de la mà del nostre equip de cuiners dirigits pel xef Bobby Cabral.

  VEURE MENÚ CALÇOTADA 2020 

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner