ja_mageia

BENVINGUTS
Us trobeu al Portal web del Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes. El Monestir de les Avellanes us ofereix la possibilitat de gaudir d'una antiga abadia del segle XII adaptada a les necessitats del segle XXI. Emplaçat en un espectacular entorn natural de boscos, jardins i vinyes idonis per a disfrutar d’un plàcid descans. I els qui tingueu ganes d’acció també la trobareu!
HostatgeriaRestaurantSales de reunió
Casa d'EspiritualitatArxius i BibliotecaCasa de colònies

 
OFERTA ESTADA DE TARDOR AL MONESTIR PDF Print E-mail

El cap de setmana del 23 de novembre t’oferim la següent Oferta Estada de Tardor per fer estada a l’Hostatgeria del Monestir de les Avellanes. L’oferta està pensada perquè gaudiu de la natura i del Monestir de les Avellanes, en una dels millors èpoques de l’any per descobrir-la. Per això inclou la visita al conjunt monumental (Patrimoni nacional) i la visita guiada botànica a l’entorn del monestir de la mà del del germà Ramon Llansana (Dr. en botànica). Ara és el moment! Gaudir dels paisatges de tardor al Monestir de les Avellanes, aprofita-ho!

Preu41 € (Reserves al 973 43 80 06 o bé This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

 • Allotjament en habitació doble + detall de benvinguda + Esmorzar buffet.
 • Visita guiada al conjunt monumental del Monestir de les Avellanes (Dissabte a les 17:00 h o diumenge a les 11:30 h)
 • Visita guiada botànica a l’entorn natural del Monestir de les Avellanes a càrrec del germà Ramon Llansana (Dr. en Botànica) – Dissabte, a les 10:00 h
 • Nota: preu per persona (per a ús individual de l’habitació doblle 51 €). IVA inclòs. Taxa turística no inclosa, 0,50 € per persona i nit) 
 
OFERTA VESPRE CULTURAL AL MONESTIR PDF Print E-mail

El cap de setmana del 30 de novembre t’oferim la següent Oferta Vespre Cultural per fer estada a l’Hostatgeria del Monestir de les AvellanesEn comomemoració del centenari de l’escriptora balaguerina Teresa Pàmies, el dissabte 30 de novembre a les 17:30 h, podreu gaudir d’una conferència, un concert, lectura de textos i degustació de vins. A més l’oferta inclou també la possibilitat de fer la visita guiada al conjunt històric i artístic del Monestir de les Avellanes. I, si us agrada el tema, al Museu de la Noguera (Balaguer) també podreu visitar l’exposició “Crònica de la República: la Balaguer de Teresa Pàmies”

Preu94 € (Preu per habitació doble. Reserves al 973 43 80 06 o bé This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

 • Allotjament en habitació doble amb Esmorzar buffet per a 2 persones i detall de benvinguda.
 • Conferència “sentiment, ideari i llengua, en Teresa Pàmies”
 • Concert “Sentiments viatgers” a càrrec de la soprano Maria Josep Rúbies i el pianista Francesc Teixidó
 • Degustació de vi Vall de Baldomar en finalitzar el concert. (DO Costers del Segre)
 • Visita guiada al Monestir de les Avellanes
 • Nota: preu per habitació (ús doble, per a ús individual 62 €). IVA inclòs. Taxa turística no inclosa, 0,50 € per persona i nit)
 
OFERTA MENÚ NADAL EMPRESES I GRUPS PDF Print E-mail

Nadal 2019Ben aviat arribaran les Festes de Nadal, i les empreses i grups us heu de preparar pels tradicionals dinars o sopars que es fan abans de l'arribada del Nadal. Per aquest motiu des del Restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes, us hem preparat la següent proposta: 

Reserves al 973 43 80 06 o bé This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  

VEGEU EL MENÚ

 
TARDA CULTURAL AL MONESTIR DE LES AVELLANES PDF Print E-mail

Aquest 2019 se celebra l’Any Teresa Pàmies, en el centenari del naixement de l’escriptora i política de Balaguer. El Monestir de les Avellanes, la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer i la Càtedra Màrius Torres, us convidem a la següent activitat:

Dissabte, 30 de novembre a les 17:30 h, al Monestir de les Avellanes

 • Xerrada “Sentiment, ideari i llengua en Teresa Pàmies” a càrrec de l’escriptor Josep Vallverdú
 • Lectura de fragments de Testament a Praga, on Teresa Pàmies parla de la seva estada al Monestir de les Avellanes
 • Concert “Sentiments viatgers” a càrrec de la soprano Maria Josep Rúbies i el pianista Francesc Teixidó.

Finalitzarem amb degustació d’una copa de vi “Vall de Baldomar” (Biblioteques amb D.O) Entrada gratuïta. Tothom hi és convidat! Més informació a 973 43 80 06 o bé This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner