ja_mageia

CENTRE DE REUNIONS DEL MONTSEC PDF Imprimir Correo electrónico

Jardins exteriors del Monestir de les AvellanesHistòricament els monestirs han estat centres de coneixement i saber, espais de reflexió i de creació d'idees, que després s'han difós arreu del món. Per això una de les voluntants del Monestir de les Avellanes, es continuar amb aquesta tradició de reunió, creació, debat i saber. Ara obrint les portes a tothom i adaptant-se a les necessitats dels nous temps.

Al Monestir de les Avellanes s'han condicionat i preparat espais, en sales per a realitzar-hi reunions, activitats, congressos, etc. Convertint-se així en el Centre de Reunions del Montsec, un emplaçament únic on celebrar-hi trobades i estades corporatives.

El Centre de Reunions del Montsec disposa d'un complex idoni per a celebrar-hi les vostres reunions, 11 sales equipades amb totes les tecnologies i comoditats, perfectes per a celebrar convencions, congressos, xerrades,...

Sales totalment diàfanes, de diferents mides i característiques. Totes amb grans finestres a l’exterior, amb espectaculars i relaxants vistes, que donen el plus de singularitat per les necessitats de la vostra empresa.

 

Sala Ermengol X (Aula Magna)

 

 

.
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner