ja_mageia

CASA D'ESPIRITUALITAT PDF Imprimir Correo electrónico

Dins els serveis d’acolliment que els Germans Maristes a Catalunya ofereixen al Monestir de les Avellanes, hi ha la Casa d’Espiritualitat per aquelles persones o petits grups amb interès de fer una estada espiritual en un sentit ampli, tot participant de la vida de la comunitat.

Som una comunitat de germans maristes que acull tots els qui li arriben, com si rebés Jesús en persona; viu així, de manera concreta, la fraternitat universal. (cf. Constitucions maristes, 62)

Comunitats Maristes de les AvellanesAcollida a la Comunitat Marista de les AvellanesAvellanes D.O.
 
Estada per a estudiantsHoraris de celebracions religiosesRecursos i Enllaços
.
 
HORARIS DE LA PASQUA 2017 PDF Imprimir Correo electrónico

Us informem dels horaris de celebracions durant la Pasqua de les Avellanes 2017

  • Dijous Sant: 19.15 h.Pasqua de les Avellanes 2015
  • Divendres Sant: 19.30 h.
  • Dissabte Vetlla Pasqual: 22.30 h.
  • Diumenge Celebració d'enviament: 11.00 h.

VINE A LA PASQUA DE LES AVELLANES!


 
CURS D'ENNEAGRAMA AL MONESTIR PDF Imprimir Correo electrónico
Curs: INTERIORITAT I CREIXEMENT PERSONAL A TRAVÉS DE L'ENNEAGRAMA
Activitats "Avellanes DO" de la Casa d'Espiritualitat Marista del Monestir de les Avellanes
PLACES EXHAURIDES!  
Demaneu informació per a noves convocatòries. Disculpeu les molèsties

Curs d'Enneagrama 2017DESCRIPCIÓ DEL CURS:

La resposta a la pregunta: "Qui sóc jo" és de cabdal importància. Ens permet conèixer i desenvolupar talents i virtuts, desactivar bloquejos que ens paralitzen, resoldre insatisfaccions personals, construir una manera de viure més amorosa i lliure, millorar relacions personals i qualitat de vida. En resum, afavorir el nostre creixement personal. L'enneagrama, com a tipologia de la personalitat, és una eina que ens fa adonar del nostre ego i de les dificultats que ens genera per obrir-nos a un nou horitzó de llibertat. Psicologia i espiritualitat en diàleg creatiu al servei de la persona. Un cap de setmana intens orientat pel professor Lluís Serra. Una forma acutal de realitzar la màxima de Delfons: "Coneix-te a tu mateix".

DATA: 17 al 18 de febrer de 2017.

DESCARREGUEU-VOS EL PROGRAMA

 
MINDFULNESS I DANSA MEDITATIVA PDF Imprimir Correo electrónico
Taller de Mindfulness i Dansa MeditativaTALLER DE MINDFULNESS I DANSA MEDITATIVA
Activitats "Avellanes DO" de la Casa d'Espiritualitat Marista del Monestir de les Avellanes

Presentació: Connectar amb el moment present fent-nos conscients del que sentim, pensem i fem. A través de diversos exercicis i també de la dansa anirem entrant en l'atenció plena, sense judicis, amb una actitud de total acceptació. Les danses són de moviments molt simples i lents, pefectament realitzables per totes les persones, fins i tot les que tenen la mobilitat reduïda.

Data: 10, 11 i 12 de març de 2017

DESCARREGUE-VOS EL PROGRAMA COMPLET

 
CURS DE MEDITACIÓ CONSCIENT AMB LA LLANA PDF Imprimir Correo electrónico
MEDITACIÓ CONSCIENT. UN CURS PER CREAR EL NOSTRE PROPI COIXÍ DE MEDITACIÓ FET 100% DE LLANA
Activitats "Avellanes DO" de la Casa d'Espiritualitat Marista del Monestir de les Avellanes

Meditació Conscient. Elaboració Coixí 100% LlanaPresentació: En aquest curs creem un coixí de meditació, amb fibres de llana de colors naturals. Es tracta d'un cap de setmana per inspirar-nos en la natura i aprendre a crear feltre. La llana té unes qualitats beneficioses, tant en el procés d'elaboració del feltre, com en les qualitats de la llana en sí. El treball de fer el feltre amb les fibres de la llana és meditatiu, és un procés agradable i senzill. Una de les qualitats de la llana és que s'encongeix, amb el moviment, la calor i la humitat. Aquest procés es diu enfeltrar, sorgeix al mullar la llana amb aigua calenta i sabó, acompanyat per un suau moviment de les nostres mans, pràcticament sense ser ajudats per cap altra eina. El procés d'enfeltrar és meditatiu en sí, per la senzillesa de l'activitat i els moviments repetitius que ens fan aturar del ritme diari a un ritme més tranquil, més assossegat, per retrobar-nos amb el aquí i ara. En el procés d'enfeltrar connectem amb el nostre interior i connectem amb el grup, tot unint les fibres de la llana. Les fibres naturals uneixen, més enllà de les fibres a altres persones i altres cultures. S'ha elaborat feltre en totes les cultures. Altres qualitats de la llana és que ens aïlla tant del fred com de la calor, ens protegeix del vent i de la humitat. El seu greix té propietats curatives per la nostra pell i en resum ens serveix com a una segona pell tal com l'hem utilitzat al llarg de la història.

DATA: 17, 18 i 19 de març de 2017

DESCARREGUE-VOS EL PROGRAMA COMPLET

 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Fin >>

Página 1 de 10
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner