ja_mageia

CASA D'ESPIRITUALITAT PDF Imprimir Correo electrónico

Dins els serveis d’acolliment que els Germans Maristes a Catalunya ofereixen al Monestir de les Avellanes, hi ha la Casa d’Espiritualitat per aquelles persones o petits grups amb interès de fer una estada espiritual en un sentit ampli, tot participant de la vida de la comunitat.

Som una comunitat de germans maristes que acull tots els qui li arriben, com si rebés Jesús en persona; viu així, de manera concreta, la fraternitat universal. (cf. Constitucions maristes, 62)

Comunitats Maristes de les AvellanesAcollida a la Comunitat Marista de les AvellanesAvellanes D.O.
 
Estada per a estudiantsHoraris de celebracions religiosesRecursos i Enllaços
.
 
CURS D'ENNEAGRAMA (2n Nivell) MONESTIR DE LES AVELLANES PDF Imprimir Correo electrónico
Interioritat i creixement personal a través de l'enneagrama (2n nivell)
Casa d’Espiritualitat Marista del Monestir de les Avellanes

DESCRIPCIÓ DEL CURS DE SEGON NIVELL:

Cap de setmana d’aprofundiment en l’enneagrama com a camí per a afavorir un autoconeixement, destinat a persones que han fet el primer curs al Monestir de les Avellanes o tenen una coneixença bàsica i suficient per integrar-se en aquest segon nivell. Es consolidaran els temes tractats i se n’obriran de nous, alguns dels quals segons l’interès dels participants: subtipus, mecanismes de defensa, funcionament dels tres centres en les inquietuds bàsiques de la vida, orientacions de millora personal, relacions interpersonals, la gestió de conflictes, el lideratge, el camí de les virtuts… Interioritat i transformació personal. Psicologia i espiritualitat.

DATA: 25 al 27 de gener de 2019.

DESCARREGA’T EL PROGRAMA (PDF)

 

 
TORNAR A CASA: CONNECTAR AMB TERÀPIA GESTALT PDF Imprimir Correo electrónico
Tornar a casa: un viatge interior per a connectar amb nosaltres mateixos
Activitats “Avellanes DO” Casa d’Espiritualitat Marista (Monestir de les Avellanes)

PRESENTACIÓ

Aquest taller sorgeix de l’experiència personal viscuda individualment i compartida amb altres persones que s’han convertit en companys i companyes de camí, d’aquesta aventura interior que és conèixer-se a un mateix. Durant un cap de setmana, us proposem d’aparcar els rols que desenvolupem en les nostres vides quotidianes, per tal de trobar-nos una miqueta més, amb nosaltres mateixos. Ens proposem fer les primeres passes per connectar amb allò que som en essència. Us oferim petites pinzellades que dibuixaran el paisatge interior, particular, de cadascú. Contactar amb allò que és íntim, per renovar el compromís amb les nostres vides.

DATA: 8, 9 i 10 de febrer de 2019

DESCARREGA’T EL PROGRAMA (PDF)

 
TALLER MEDITACIÓ CONSCIENT TREBALLANT LA LLANA PDF Imprimir Correo electrónico
Meditació conscient: meditar a través del treball manual de la llana
Activitats "Avellanes DO" 2019 Casa d'Espiritualitat Marista del Monestir de les Avellanes

PRESENTACIÓ:

El feltre és un art mil·lenari que ha unit cultures, persones, fibres creant la nostra roba per protegir-nos millor de la calor, del fred i de la humitat. La llana confirma que unir ens fa créixer, té qualitats beneficioses, també la subtilesa calòrica i delicadesa que comporta la llana desperta una grana sorpresa als nostres sentits. El treball de fer el feltre amb les fibres de la llana és meditatiu, és un procés agradable i senzill. Té com a al·licient el resultat sorporenent i preciós d'una peça original. últil i la majoria de vegades butlleta inscripció meditació conscient (22 a 24-febrer-2019) do - meditació conscient 2019 - díptic molt bonica, en el nostre cas un coixí.

DATA: 22, 23 i 24 de febrer de 2019

DESCARREGA'T EL PROGRAMA

 
CURS TROBAR-SE AMB L'ALTRE I DEIXAR-SE TROBAR PDF Imprimir Correo electrónico
Trobar-se amb l'altre i deixar-se trobar
Activitats "Avellanes DO" Casa d'Espiritualitat Marista (Monestir de les Avellanes)

PRESENTACIÓ

Les emocions estant amb nosaltres cada dia i donen color a allò que vivim. Identificar-les, gestionar-les, regular-les, ens pot ajudar a viure en plenintud el dia a dia. Aconseguir-ho no és una tasca fàcil, i menys quan hi sumem les relacions amb l’altre: les emocions pròpies i de l’altre, les maneres de fer individuals i alienes, conjugar els propis anhels i els de l’altre per fer un projecte, etc.

Aquest DO vol oferir eines per observar com em relaciono amb el món i com gestiono les emocions per tenir claus per entendre les meves llums i foscors i conjugar-les amb les de l’altre. Com construïm un projecte en comú des de l’entesa amorosa?

Tampoc volem oblidar en aquesta proposta la pròpia espiritualitat que ens ajuda a viure arrelats en el nostre present amb una voluntat de camí més enllà d’allò immediat.

DATA: 15, 16 i 17 de març de 2019

DESCARREGA'T EL PROGRAMA (PDF)

 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Fin >>

Página 1 de 12
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner