ja_mageia

CENTRE BTT i SENDERISME PDF Imprimir Correo electrónico

D'entre les diverses activitats que podeu realitzar al Monestir de les Avellanes i al seu entorn, us destaquem el centre BTT del Montsec-La Noguera i els itineraris i rutes pels camins i senders del voltant del Monestir de les Avellanes.

 

El Centre BTT Montsec-La Noguera

El Monestir de les Avellanes acull una part important de les rutes que formen el circuit BTT de la Noguera. El Monestir és també un dels Punts d'acollida i Punts d'informació, amb lloguer de bicicletes, rentat, dutxes i lavabos, zona d'aparcament, restaurant i hostatgeria, informació sobre les rutes, etc. Es tracta d'un centre de BTT molt divers que conté rutes de poca dificultat, així com rutes d'alt nivell.

 

Senderisme

Un entorn com el del Monestir de les Avellanes i el dels Aspres del Montsec en general, convida a gaudir de les pasejades, els itineraris a peu, i les rutes pels camins i les pistes de boscos i muntanyes amb contrastos ben diversos. Aquí podeu trobar des de senzilles rutes, que són tota una passejada, pels voltants del Monestir, fins a llargues caminades pels camins i senders que s'obren pas pels estrets congostos del Montsec.


Pesca en barca en un embassament de la Noguera

El Monestir de les Avellanes t'ofereix la possibilitat d'experimentar la pesca d'aigua dolça en barca, en un embassament de la comarca de la Noguera, i acompanyat d'un guia expert.

 

 

  

.
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner