ja_mageia

TROBADA D'ANIMADORS MARCHA PDF Print E-mail

Les activitats del centenari no s’aturen i al mes d’agost no fem vacances!. Prova d’això n’és la Trobada d’animadors MarCha, del 3 al 9 d’agost, al Monestir de les Avellanes.

Si us passeu pel Monestir de les Avellanes del 3 al 9 d’agost veureu una pancarta a l’entrada donant-vos la benvinguda en diversos idiomes: benvinguts, ongi etorri, bienvenidos, benvidos, welcome, benvenue… L’han fet i l’han penjat els assistents a la trobada interprovincial d’animdors MarCha (Marcel·lí Champagnat). Els animadors maristes són joves treballadors i creatius, portadors de valors per compartir, solidaris amb els problemes i les alegries dels altres,  i capaços d’acollir a aquells que més ho necessiten.

Amb aquesta trobada al Monestir de les Avellanes, els animadors de MarCha volen també retre un homenatge a la casa pairal dels Maristes a Catalunya. La trobada simbolitza una de les principals funcions desenvolupades al Monestir de les Avellanes durant aquests cent anys d’història, la formació i l’animació d’infants i joves.

En aquesta trobada s’hi reuneixen animadors maristes vinguts de diverses províncies maristes. L’objectiu principal de l’encontre és obrir als animadors a una realitat més amplia de la del col·legi o provincia específica on realitzen les seues activitats habituals, i així, sentir-se part de la família marista, tot reforçant-ne aquesta identitat. La trobada també cerca afavorir la reflexió dels animadors per tal de reafirmar i consolidar la seua tasca com a animadors. Crear espais de diàleg per tal de conèixer la realitat de les diferents províncies, compartir recursos, idees, mètodes, vivències, etc., per tal d’ésser conscients del treball dins d’un projecte comú.

.