ja_mageia

SIMPÒSIUM D'ESPIRITUALITAT MARISTA PDF Print E-mail

Del 17 al 21 de maig al Monestir de les Avellanes s’hi celebra el

Simpòsium sobre estructures d’animació de l’espiritualitat marista

En el marc de les activitats de celebració del Centenari Marista al Monestir de les Avellanes, s’ha preparat aquest simpòsium a nivell d’Institut Marista. Les persones que participen en aquesta trobada provenen de països d’arreu dels cinc continents.

Els principals objectius d’aquest són:

  • Prendre consciència de la realitat existent en aquest camp concert.
  • Reflexionar en grup i intuir camins de col·laboració en relació a l’animació de l’espiritualitat marista.
  • Analitzar i proposar mitjans, sobre com els centres d’espiritualitat marista poden motivar en la formació espiritual de les persones.

Des del dilluns 17 de maig el Monestir de les Avellanes acull aquest simpòsium internacional, en el qual hi participen assistents procedents de països com Nova Zelanda, Estats Units, Brasil, Argentina, França, Bèlgica, països africans, etc.

Un dels motius de l’organització d’aquest simpòsium, és com hem dit, el Centenari de l’arribada dels G. Maristes al Monestir de les Avellanes. La motivació principal és, però la cerca d’instruments i mitjans que permetin millorar l’animació i formació espiritual marista.

El simpòsium està format per conferències, jornades de treball i de posta en comú d’idees, i sortides de grup per conèixer el Monestir de les Avellanes i la Terra Ferma.

La sortida princiapal és la de Lleida, en que es visitarà el monument de la Seu Vella, el carrer major, l’Acadèmia Mariana i el col·legi Montserrat.

.