ja_mageia

NOTÍCIES DEL RESTAURANT
EL MONESTIR AMB PUJADA A LA SEU VELLA PDF Print E-mail

seu vellaEl restaurant del claustre del monestir de les Avellanes patrocina la XXXII Pujada a la Seu Vella de Lleida. En finalitzar la cursa se sortejaran dos xecs regal per a dues persones per un dinar o sopar al Restaurant.

La Pujada a la Seu Vella és una cursa popular d'atletisme fundada el 1981 per Joan Moraño. És una cursa amb història per la ciutat de Lleida, ja que és l'única prova atlètica més antiga que es porta celebrant a la ciutat de Lleida. La cursa és d'uns 10 km i aplega més de 1.000 corredors.

 

.
 
1r TORNEIG D'HANDBOL CIUTAT DE LLEIDA PDF Print E-mail

Cartell Torneig HandbolEl pavelló Onze de Setembre acollirà el dissabte 21 de gener a les 19:00 h.el “1r Torneig d’Handbol Ciutat de Lleida”, organitzat pel Club de Handbol Pardinyes i patrocinat pel Restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes.

Es tracta d’un encontre que té com a principal objectiu promocionar la pràctica de l’esport i apropar l’handbol d’alt nivell a la cituat de Lleida i comarques, és per això que les entrades tenen preus populars de 5 i 2 €.

Els principals protagonistes del tornegi seran el San Antonio de Pamplona i el Balonmano Aragón de Zaragoza, dos dels equips amb més història de la Lliga ASOBAL.

.
 
VEREMA 2011 AL MONESTIR DE LES AVELLANES PDF Print E-mail

.
 
EL RESTAURANT I ELS OLIS DE LA NOGUERA PDF Print E-mail

El Restaurant "El Claustre" promou els olis d'oliva de la Noguera

Olis de la Noguera al Restaurant del MonestirEl Restaurant el Claustre del Monestir de les Avellanes ha posat en marxa una iniciativa per donar a conèixer diferents olis d'oliva de la Noguera als seus clients. És per això que si veniu al restaurant veureu una exposició de diferents olis que podreu degustar amb els menús del restaurant,  gaudint dels diferents sabors, colors i textures dels olis d'oliva autòctons de la Noguera.

Fa uns mesos fou creada l'Associació de Molins d'Oli de la Noguera, la qual té l'objectiu de promoure els olis d'oliva que es produeixen a la comarca. Cal recordar que l'Associació de Molins aplega un total d'11 molins, que produeixen aproximadament 800.000 litres l'any, procedents dels 4 milions de quilos d'olives que es cullen a la comarca.

.