ja_mageia

ELS MENÚS DEL RESTAURANT EL CLAUSTRE PDF Print E-mail

La secció de menús del Restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes, presenta una oferta variada de menús, pensants perquè s'adaptin el millor possible a les vostres necessitats.

Menú del diaRestaurant "El Claustre"

  • El menú diari, s'ofereix per dinar, de dilluns a divendres excepte els dies festius i ponts, en que s'ofereix el menú de cap de setmana. Ens trobareu oberts de les 13 h. a les 15:30 h. de la tarda. El menú del dia està format pels següents plats: primer, segon i postres, a escollir entre quatre opcions.

El menú de Cap de Setmana

  • El menú de cap de setmana és un menú dinàmic, un menú dissenyat pels que vulgueu gaudir de l'ampli ventall gastronòmic de la cuina del Monestir. Per gaudir-ne individualment, en parella, en família, en grup, etc. S'ofereixen entrant, segon i postres.

El menú "Aperitius" (només en cap de setmana)

  • El Menú Aperitius consisteix en un entrant de diversos plats aperitiu a compartir, i segons i postres a escollir. És un menú molt complert que permet degustar i compartir l'autèntica gastronomia del Monestir de les Avellanes.

El menú Degustació

  • El Menú Degustació, és un menú ideal per assaborir la millor cuina del Restaurant del Monestir, a partir de degustacions de diferents plats. Un menú ideal per a moments especials, el menú de luxe del nostre restaurant.

Els menús de celebracions (bateigs, comunions, banquets...)

  • El Restaurant "El Claustre" del Monestir de les Avellanes, us ofereixen diversos menús per a celebracions com bateigs, comunions, trobades familiars, trobades d'amics, commemoracions, etc. Gaudiu de l'exclusivitat de l'entorn històric i artístic del Monestir de les Avellanes, per celebrar-hi les vostres celebracions especials.Bufet exterior per a bodes

Els menús de boda

  • Celebreu el vostre casament al Monestir de les Avellanes. El Restaurant "El Claustre" us ofereix els seus serveis per a que tingueu una boda innoblidable. L'església gòtica del segle XIV, el claustre romànic, els jardins del voltant, el balcó del la muralla, l'espai carpa..., un lloc únic per al vostre casament!

El Menú Astronòmic del MontsecMart

  • El menú astronòmic és un menú de cuina d'avantguarda dissenyat pel xef del restaurant amb l'assessorament cíentífic del director del Centre d'Observació de l'Univers d'Àger. És un menú de disseny per promocionar el Destí Montsec Starlight
.