ja_mageia

ESPAIS DEL RESTAURANT EL CLAUSTRE PDF Print E-mail

El restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes disposa de diversos espais que s'utilitzen i s'adapten a les necessitats dels nostres clients. Cadascún d'aquests espais té les seves particularitats, però en tots ells sempre hem intentat mantenir-hi un equilibri entre la sigularitat pròpia de l'espai i l'oferta culinària que s'hi ofereix, tot per aconseguir la millor acollida i comoditat de les persones que ens visiteu.  

Els espais del restaurant El Claustre són (vegeu fotografies):

Espai "Claustre"Espai Ermengol VII

  • És l'espai central del restaurant, una sala amb capacitat per a 70 comensals, destinat preferentment als clients allotjats a l'hostatgeria, i on habitualment la major part dels clients gaudeixen de la nostra oferta gastròmica. També és l'espai que dóna nom al restaurant, ja que des d'aquest podeu gaudir de les vistes al claustre romànic del segle XII. També, per l'altra banda la sala us ofereix vistes de les terres de conreu i dels bosc de pins, roures i alzines.

Espai "Envelat"Espai l'Envelat

  • És l'espai del restaurant adaptat per a grans grups o d'ús auxiliar quan l'espai "Claustre" no té places disponibles. La capacitat de l'envelat és de 200 comensals. És un espai decorat en forma d'envelat d'estructura quadrangular, amb teles blanques, amb làmpades centrals i equipat amb sistema de calefacció i aire condicionat. Les parets de tela laterals disposen de finestrals que deixen entrar llum natural i veure la vinya del monestir. Sol ser l'espai on s'hi celebren els convits de les bodes.

Espai "Jardins"Espai Jardins

  • Són els espais enjardinats que envolten el monestir, com el patí de l'abat o els jardins de l'entrada. Solen ser utiltizats pel restaurant de forma puntual, segons les necessitats dels nostres clients. Si solen celebrar convits per a bodes, aperitius per a grups, menjars a l'aire lliure com les calçotades, etc. Són ideals, si el temps ho permet, per gaudir de la gastronomia sentit-se integrat en el paisatge.

Espai "Cuina"

  • És l'espai on treballen el nostre equip de cuiners i cuineres, on creen i cuinen l'oferta gastronòmica del restaurant ElLa nostra cuinaClaustre. La cuina és un gran espai equipat amb les instal·lacions necessàries per elaborar la nostra oferta culinària. El restaurant també compta amb un bon equip de cambrers i cambreres per a atrendre les necessitats dels nostres clients. 

VEGEU ELS ESPAIS EN FOTOGRAFIES

 

.