ja_mageia

VI DEL 850 ANIVERSARI (EDICIÓ ESPECIAL) PDF Print E-mail

Vi del 850 aniversariPer commemorar el 850 aniversari del Monestir de les Avellanes i com a record d'aquesta efemèride hem editat per a vosaltes un vi especial, únic i d'edició limitada.

L'any 1166 la primera donació que rebé el Monestir de les Avellanes foren unes vinyes, 850 anys després el Monestir de les Avellanes continua amb el conreu de la vinya i la producció de vi, que des del 2010 forma part de la DO Costers del Segre. Per això, hem elaborat un vi que sorgeix de la mateixa terra que va veure neixer aquesta antiga abadia del Comtat d'Urgell ara fa 850 anys.

Es tracata però d'un vi únic i d'una edició limitada. Únic perquè és un cupatge irrepetible, fet apartir de les collites 2014 i 2015 emprat diferents percentatges de les varietats ull de llebre, syrah, merlot i cabernet sauvignon. L'encarregat d'elaborar aquest cupatge ha estat en Sergi Figueras, Millor Sommelier Espanya 2012 (Wine Thunder Marker). Finalment es tracta d'una edició limitada ja que només se n'han elaborat 850 ampolles, una per cada any d'història del Monestir de les Avellanes.

El vi es presenta embolcallat amb una capsa i amb un disseny d'etiqueta fet especialment per aquesta ocasió. El preu de venda és de 15 € i el trobareu a la botiga del monestir.