ja_mageia

III CICLE CONCERTS "MÚSICA & PATRIMONI" PDF Print E-mail

III Cicle de Concerts "Música & Patrimoni"L’Ajuntament d’Os de Balaguer i el Monestir de les Avellanes presenten el III Cicle de Concerts “Música & Patrimoni” que tindrà lloc durant el mes de juny (2015) al mateix monestir.

“Música & Patrimoni” és un cicle de concerts que té una doble vessant artística, per una banda gaudir de la música en directe i per l’altra fer-ho en espais singulars del Monestir de les Avellanes, tots ells amb història i declarats patrimoni artístic.

El programa del III cicle de concerts presenta una proposta musical variada, amb quatre concerts diferents: Coral Stella, l’arpista Berta Puigdemasa, havaneres amb Veus de Sió i cançó tradicional lleidatana amb el grup Krregades de romanços. Tots els concerts es realitzaran en espais diferents del monestir: l’església, el refectori dels monjos, el pati de l’abat i el claustre romànic.

L’entrada es gratuïta i alguns dels concerts s’acompanyaran d’altres activitats complementàries com és el cas del concert d’havaneres en que hi haurà possibilitat de sopar a la fresca i beure rom cremat. L’últim concert, com és habitual, finalitzarà amb el sopar medieval al claustre del monestir.

Vegeu el programa a: http://www.monestirdelesavellanes.com/index.php/ca/cicle-concerts-monestir-avellanes

.