ja_mageia

AVELLANES DO 2a PEDALADA ECO-ESPIRITUAL PDF Print E-mail

Pedalada Eco-espiritual Avellanes DOEls cursos Avellanes DO “amb Denominació d’Origen” us presenten la Pedalada Eco-espiritual, que tindrà lloc dels dies 6 a 8 de maig del 2011.

Viu un cap de setmana de somni al Monestir de les Avellanes, practicant BTT. El Monestir de les Avellanes i el seu incomparable entorn natural afavoreixen la trobada amb  un mateix i l’experiència de la força del grup amb aquesta sortida per als amants de la bicicleta de muntanya. A través de paratges impressionants i de la saviesa refelctida en ermites, pobles i monestirs prendrem contacte amb allò que ens fa plenament humans: la natura, les persones i Déu.

Característiques de les rutes “Pedalada Ecoespiritual”

.

Dissabte 7 de maig

Ruta: Monestir de les Avellanes - Os de Balaguer – Ermita de Sant Salvador – Monestir de Santa Maria de Vallverd – Pantà de Santa Anna – El Pas del llop – Alberola – Vilamajor – Santa Linya – Monestir de les Avellanes.

Amb aquesta ruta descobrirem paisatges únics de la Noguera cap a la conca del Noguera Ribagorçana, fins al pantà de Santa Anna, passant per l’ermita de Sant Salvador i les ruïnes del monestir de Santa Maria de Vallverd. Contemplarem les espectaculars vistes dels Picons i viurem l’inoblidable experiència del Pas del Llop.

  • Distància recorreguda: 60 quilòmetresRuta 1
  • Desnivell: 400-500 metres
  • Grau de dificultat: Moderat
  • Finalitza al punt de partida: ruta circular

Diumenge 9 de maig

Ruta: Monestir de les Avellanes – Ermita de Montalegre – Pantà de Camarasa – Vilanova de la Sal – Monestir de les Avellanes. 

Una altra fabulosa ruta que ens protarà a l’ermita de Montalegre, des d’on hi ha unes magnífiques vistes de la plana d’Urgell i de Lleida. Després, baixada cap al pantà de Camarasa, aquesta vegada a la conca del Noguera Pallaresa. És una ruta exigent en la pujada a Montalegre, però hi haurà possibilitat de transport. La baixada té una doble opció: la pista normal i un corriol de nivell tècnic mitjà-alt.

  • Distància recorreguda: 30,37 quilòmetresBTT
  • Desnivell: 300-400 metres
  • Grau de dificultat: Moderat
  • Finalitza al punt de partida: ruta circular
  • Prémeu per a més informació

Cal portar: Bicicleta de muntanya, roba adient, 2 càmeres de recanvi i eines bàsiques, barretes energètiques, beguda isotònica o aigua. El monestir us pot proporcionar lloguer de bicicleta i fruita per agafar energies durant la ruta.

Nota important: Les inscripcions per a la pedalada d’enguany ja estan complertes. Més informació a:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it