ja_mageia

MONESTIR DE LES AVELLANES A FITUR 2011 PDF Print E-mail

Avellanes a Fitur 2011El Monestir de les Avellanes ha participat un any més a la Fira de Turisme de Madrid (Fitur 2011). El monestir estava situat dins l'espai del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i de Noguera Turisme, i aquest dins l'estand de turisme de Catalunya. Fitur 2011 ens ha permés contactar i donar-nos conèixer entre diversos comercials, agències i operadors a nivell estatal  i europeu. Fou sobretot durant el cap de setmana quan es va notar un augment de públic. Les instal·lacions del Monestir de les Avellanes a Fitur, van rebre l'interès del públic, especialment encuriosits per la història del monestir i pels serveis turístics que oferim.

.

Parlar de Fitur és parlar de la trobada dels professionals del turisme per definir les línies de treball, estratègies i aliances empresarials per tal de dinamitzar i reforçar l’activitat turística, innovant per atendre les canviants demandes del mercat.Turisme de Catalunya a Fitur 2011

Institucions promotores, empreses operadores, hotels, agències de viatges, consultories i experts en general en la gestió i desenvolupaments turístics internacionals, tenen el seu punt de trobada a FITUR.

En la passada edició, 10.966 empreses expositores de 166 països, 124.644 professionals participants i 7.352 periodistes es van reunir a FITUR per convertir l'oci en negoci i el negoci en desenvolupament per a les destinacions que acullen els milions de viatgers que els visiten i gaudeixen.