ja_mageia

DEL PAISATGE A LA CUINA 2010 PDF Print E-mail

jornades gastronomiquesNovament, l'Associació Noguera Cuina, vol convidar-vos a degustar, en sentit literal, els seus paisatges. Enguany, més que mai, traslladem l'horta, els boscos, els corrals, les arnes de les abelles, els ramats, les vinyes i oliveres i tot allò que ens proveeix d'aliments, a les nostres taules. El restaurant del Monestir de les Avellanes us oferirà el millor dels seus coneixements i experiència en l'elaboració d'aquests productes, posant al vostre abast un bocí del paisatge noguerenc en cada plat. (llegir més...)

.

El Restaurant El claustre del Monestir de les Avellanes ha perparat un menú especial per a les Jornades que contè elements dels paistges, els productes  i de la cuina tardor de la Noguera.

  • Arrós amb ceps i caragolsPaisatge de tardor
  • Conill al romer de la vall del Montsec i salseta d'all i oli de codony
  • Sant Honorès amb culis de fruita vermella
  • Copa de vi del Monestir (DO Costers del Segre)
  • Aigua

Les terceres Jornades Gastronòmiques de la Noguera estan dedicades als Productes de la Noguera, és per això que volem posar en valor l'amplia gamma de productes que la nostra comarca ofereix, conscients de la necessitat de fomentar el consum sostenible i la millora i qualitat constant dels productes produits a la Noguera.

Enguany tots els que demaneu el menú de les Jornades Gastronòmiques del Monestir de les Avellanes, entrareu en el sorteig d'un dinar o sopar per a dues persones al restaurant del monestir. Us recordem que amb cada menú es lliurarà una butlleta que heu d'omplir i presentar a la recepció de l'Hostatgeria del Monestir de les Avellanes. La butlleta es dipositarà en una urna. El proper 15 de desembre s'extraurà la butlleta guanyadora.