ja_mageia

EL MONESTIR A LA FIRA AGROTUR 2010 PDF Print E-mail
El Monestir de les Avellanes participa a la 17a Fira Agrotur de Cornellà de Llobregat
  
Monestir de les Avellanes a Agrotur 2010Enguany la Fira Agrotur celebrava la seva 17a edició, i un any més el Monestir de les Avellanes hi ha fet acte de presència, en col·laboració amb l'associació hotelera CIM Hotels. Tot i que ha estat un cap de setmana amb molts aconteixements, el dissabte i el diumenge la fira va tenir un gran nombre de vistants, molts dels quals es van interessar per les terres de la Catalunya interior i especialment pel Monestir de les Avellanes.
.
 
També ens va fer especial il·lusió rebre visitants que ja havien estat al Monestir de les Avellanes i s'acostaven a l'estand per saludar-nos i recollir nova informació sobre l'Hostatgeria del Monestir de les Avellanes.
El divendres, dia en que començava la fira, es van fer un seguit de ponències que tractaven diferents temes vinculats al turisme rural i de proximitat. El dissabte i diumenge al matí, davant de l'estand del Monestir de les Avellanes, s'hi van organitzar petites sessions de tallers de confiança.

Fira Agrotur 2010En el turisme de proximitat, Lleida i les comarques de Ponent,  prenen un protagonisme important. Es tracta d’unes comarques molt accessibles i properes, però a la vegada molt desconegudes,  especialment el Montsec, territori on hi ha el Monestir  de les Avellanes, on al llarg dels últims mesos s’han incrementant notablement les reserves, tan de famílies, de practicants d’esport (senderisme, caiac, hípica, coves,..), de natura, així com  han augmentat el nombre reunions d’empreses i de congressos.

Animeu-vos a conèixer les comarques de Ponent, gaudiu de la Noguera, el Montsec i el Monestir de les Avellanes!