ja_mageia

PRIMER CAP DE SETMANA AVELLANES DO PDF Print E-mail

El cos, camí cap a l'interior. 1r Curs Avellanes DO 2010-2011

Caps de Setmana Avellanes DODel 26 al 28 de novembre tindrà lloc el curs titulat el cos, camí cap a l'interior: iniciació al ioga. El curs pretén que a través d'exercicis corporals i de contacte amb la natura et sentis connectat amb tu mateix i amb la vida que brolla del teu interior. Experimentaràs un benestar material i espiritual. Condueix el curs el G. Antonio Ibáñez. (llegir més...)

.

Amb el curs el cos, camí cap a l'interior: iniciació al ioga comencen els caps de setmana Avellanes DO: un lloc i un temps 2010-2011. Avellanes DO són els cursos de cap de setamana que cada any preparen els germans maristes de la Casa d'Espiritualitat del Monestir de les Avellanes.

Enguany Avellanes DO t'ofereix sis caps de setmana amb cursos molt variats, els quals tenen en comú la dinàmica de treball i de vivències en grup i l'objectiu d'afavorir el propi creixement personal. Tot això en un entorn únic com ho és el del Monestir de les Avellanes.

  • Per a inscriure-us envieu un correu a: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
  • Telèfon: 973 43 80 06
  • La col·laboració econòmica és de 80 € (inclou la pensió de tot el cap de setmana i l'activitat)

Simbol Casa d'Espiritualitat