ja_mageia

EL MONESTIR A LA FIRA DE LIÓ PDF Print E-mail

El Monestir de les Avellanes a FrançaLa setmana passada el Monestir de les Avellanes estigué present a la Fira de Lió, dintre de l'estand de Turisme de Catalunya. El 2010-2011 s'ha posat en marxa l'iniciativa "L'any de Catalunya a França", que ha arribat a Lió aquest cap de setmana passat. El Monestir de les Avellanes participa també en aquesta iniciativa que pretén donar a conèixer una mica més la nostra terra.

.
Del 3 al 4 de setembre, la plaça i carrer de la République de Lió acolliren un “village” català format per diferents carpes on els visitants trobaren un punt d’informació turística de Catalunya, amb la participació dels patronats territorials, i un espai per a espectacles, degustacions gastronòmiques i animacions programades orientades principalment a un públic familiar.El Monestir de les Avellanes a França
L’Any de Catalunya a França té com a focus d’actuació principals quatre regions: Migdia-Pirineus, Rhône-Alpes, Ile-de-France i Llenguadoc-Rosselló. També es reforçarà la resta del territori francès, amb accions dirigides especialment a públic final, intermediaris turístics i mitjans de comunicació. El Pla d’Accions de l’Any de Catalunya a França contempla més de 80 accions promocionals, en les que sempre que sigui possible el Monestir de les Avellanes hi serà present.