ja_mageia

TROBADA D'ANIMADORS MARCHA PDF Print E-mail
Del 3 al 9 d'agost Trobada d'animadors MarCha al Monestir de les Avellanes.
Centenari Marista al Monestir de les Avellenes 1910-2010

Trobada Animadors MarChaSi us passeu pel Monestir de les Avellanes del 3 al 9 d'agost veureu una pancarta a l'entrada donant-vos la benvinguda en diversos idiomes: benvinguts, ongi etorri, bienvenidos, benvidos, welcome, benvenue... L'han fet i l'han penjat els assistents a la Trobada d'animdors MarCha (Marcel·lí Champagnat). Els animadors maristes són joves treballadors i creatius, portadors de valors per compartir, solidaris amb els problemes i les alegries dels altres, i amb voluntat d'acollir a aquells que més ho necessiten.

.

Amb aquesta trobada al Monestir de les Avellanes, els animadors de maristes volen també retre un homenatge a la casa pairal dels Maristes a Catalunya. La trobada  simbolitza una de les principals funcions desenvolupades al Monestir de les Avellanes durant aquest cent anys d'història, la formació i l'animació dels nostres infants i joves.Activitat dels Animadors MarCha

En aquesta trobada d'hi reuneixen animadors maristes vinguts de diverses províncies maristes. L'objectiu principal de l'encontre és obrir als animadors a una realitat més amplia que la del col·legi o provincia específica on realitzen les seues activitats habituals, i així, sentir-se part de la família marista, tot reforçant-ne aquesta identitat. La trobada també cerca afavorir la reflexió dels animadors per tal de reafirmar i consolidar la seua tasca com a animadors. Crear espais de diàleg per tal de conèixer la realitat de les diferents províncies, es comparteixin recursos, idees, mètodes, vivències, etc, per tal d'ésser conscients del treball dins d'un projecte comú.