ja_mageia

JORNADA TÈCNICA DE JARC AL MONESTIR PDF Print E-mail

Grup de Dones Rurals. JARCEl dimarts 20 de juliol el Grup de Dones Rurals de JARC (Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya) van celebrar una Jornada tècnica sobre la dona dins del món rural, agrícola i ramader català. Van arribar al Monestir de les Avellanes cap al migdia. Després d'una breu visita guiada van dinar al Restaurant el Claustre el menú de reunions. A la tarda van dur a terme la Jornada tècnica en una de les sales de reunió del Centre de Reunions del Montsec, dins del Monestir de les Avellanes.  

.

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), és una organització professional agrícola, ramadera i forestal de Catalunya, creada l'any 1997. L'objectiu d'aquesta organització és la defensa dels interessos dels professionals del sector agrari i la millora de les condicions de treball d'aquest col·lectiu.  

Dins d'aquesta organització les dones hi són una veu molt important, és per això que es va crear el Grup de Dones Rurals, que treballa pel reconeixement de la dona en les feines del camp, l'ajut en la integració de vida rural i família, etc. El Grup de Dones Rurals realitzen diverses activitats al llarg de l'any, entre les quals les Jornades tècniques, com la realitzada al Monestir de les Avellanes.

Grup de Dones Rurals de JARC