ja_mageia

PRIMER RAID DEL SEGRE PDF Print E-mail

1r Raid del SegreEls dies 3 i 4 de juliol del 2010 s'ha celebrat el primer Raid del Segre, dintre de competició de la Copa Catalana. El Monestir de les Avellanes ha estat el punt de sortida i arribada del raid, així com centre de recepció dels equips i d'entrega de documentació. També la zona del camp d'esports del Monestir de les Avellanes ha servit de zona d'acampada per als participants.

.

El Primer Raid del Segre està format per diverses proves en categories d'iniciació, copa catalana d'èlit i xtrem. Cadascuna d'aquestes categories ha de demostrar les capacitats competitives i esportives en kaiak, BTT, treking, orientació, escalada, patins i proves de cordes. La categoria d'iniciació representava una etapa de nivell baix de 3 a 5 hores. La Copa catalana i elit per una etapa de nivell mig d'unes 10 a 14 hores. Finalment la categoria Xtrem estava formada per dues etapes de nivell alt, d'entre 20 i 24 hores de durada.

Com podeu compravar el Monestir de les Avellanes i les terres dels Aspres del Montsec (Noguera) permeten també la realització d'esports d'aventura i d'acció. Així doncs aquest cap de setmana hem viscut el 1r Raid del Segre, la setmana passada el Monestir de les Avellanes va allotjar els participants a la TransCatalunya, la ruta de BTT catalana, fa uns mesos també vam poder gaudir del Descens en BTT del circuit de Tartareu, així com a Àger, fa anys que participa en la lliga catalana de Parapent, així com altres competicions internacionals.