ja_mageia

AVELLANES DO. RUTA DE LES ERMITES PDF Print E-mail

santcapS'acosta l'últim curs Avellanes DO "Denominació d'Origen" del 2010, l'any del centenari. Concretament tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de maig. L'últim curs Avellanes DO duu el nom "Les ermites, petjades d'un itinerari interior. Una ruta per les ermites" i el duran a terme el Xavi Giné, l'Enric Carreras i el J. Manuel Martín.

.

L'últim Avellanes DO de l'any de centenari és una ruta per algunes de les ermites dels entorns del Monestir de les Avellanes. L'objectiu es fer un camí tot seguint les petjades de Maria a l'evangeli, descobrint les seves actituds i la història de les ermites dels voltants del Monestir de les Avellanes.

"AVELLANES, DO" pretén oferir, a través de nou caps de setmana, en què tot gaudint del Monestir i del seu entorn, poder aprofundir un tema central, amb una dinàmica vivencial i de grup, que afavoreixi el propi creixement. En un món on la vida ordinària esdevé cada cop més superficial, necessitem dotar-nos d'espais que ens ajudin a centrar-nos i ens permetin retrobar-nos amb el més autèntic de nosaltres mateixos.

Ermites de la Noguera