ja_mageia

AVELLANES DO: PEDALADA ECOESPIRITUAL PDF Print E-mail

Pedalada EcoespiritualEls cursos Avellanes DO "amb Denominació d'Origen" us presenten la Pedalada Ecoespiritual, els dies 7-9 de maig del 2010.

Viu un cap de setmana de somni al Monestir de les Avellanes, practicant BTT. El Monestir de les Avellanes i el seu incomparable entorn natural afavoreixen la trobada amb  un mateix i l'experiència de la força del grup amb aquesta sortida per als amants de la bicicleta de muntanya. A través de paratges impressionants i de la saviesa refelctida en ermites, pobles i monestirs prendrem contacte amb allò que ens fa plenament humans: la natura, les persones i Déu. (Vegeu rutes)

.

Característiques de les rutes "Pedalada Ecoespiritual"

Dissabte 8 de maig

Ruta: Monestir de les Avellanes - Os de Balaguer - Ermita de Sant Salvador - Monestir de Santa Maria de Vallverd - Pantà de Santa Anna - El Pas del llop - Alberola - Tartareu - Santa Linya - Monestir de les Avellanes.

Amb aquesta ruta descobrirem precisoso paisatges de la Noguera cap a la conca del Noguera Ribagorçana, fins al pantà de Santa Anna, passant per l'ermita de Sant Salvador i les runtes del monestir de Santa Maria de Vallverd. Contemplarem els espectaculars vistes dels Picons i viurem l'inoblidable experiència del Pas del Llop.

  • Distància recorreguda: 53,06 quilòmetres
  • Desnivell: 400-500 metres
  • Grau de dificultat: Moderat
  • Finalitza al punt de partida: ruta circular

Diumenge 9 de maig

Ruta: Monestir de les Avellanes - Ermita de Montalegre - Pantà de Camarasa - Vilanova de la Sal - Monestir de les Avellanes

Una altra fabulosa ruta que ens protarà a l'ermita de Montalegre, des d'on hi ha unes magnífiques vistes de la plana d'Urgell i de Lleida. Després, baixada cap al pantà de Camarasa, aquesta vegada a la conca del Noguera Pallaresa. És una ruta exigent en la pujada a Montalegre, però hi haurà possibilitat de transport. La baixada té una doble opció: la pista normal i un corriol de nivell tècnic mitjà-alt.

  • Distància recorreguda: 30,37 quilòmetres
  • Desnivell: 300-400 metres
  • Grau de dificultat: Moderat
  • Finalitza al punt de partida: ruta circular

Cal portar: Bicicleta de muntanya, roba adient, 2 càmeres de recanvi i eines bàsiques, barretes energètiques, beguda isotònica o aigua. El monestir us pot proporcionar lloguer de bicicleta i fruita per agafar energies durant la ruta.

Nota important: Les inscripcions per a la pedalada d'enguany ja estan complertes. Més informació a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Entorn inmediat del Monestir de els Avellanes (tardor 2009)