ja_mageia

TROBADA CATALANA D'ESCOLTES MARISTES PDF Print E-mail

Trobada catalana d'escoltes maristesEls dies 24 i 25 d’abril el Monestir de les Avellanes acull la Trobada general del Centre Marista d’Escoltes (CMS). Una trobada que forma part de les activitats de celebració del Centenari Marista al Monestir de les Avellanes.

.

El Centre Marista d’Escoltes és  una entitat educativa formada per diversos agrupaments de  les escoles Maristes de Catalunya. EL CMS, como a moviment escolta, pretén educar mitjançant el lleure i la motivació dels infants i joves.

El Centre Marista d’Escoltes està format per vuit agrupaments d’arreu de Catalunya, són els agrupaments de Badalona, Barcelona, Igualada, Mataró, Lleida, Girona i Rubí. Al mateix temps aquests agrupaments s’organitzen en diverses branques de formació, en funció de l’edat dels membres. Aquestes són les dels castors i llúdrigues, llops i daines, ràngers i guies, pioners i caravel·les i els ròvers.

Tots aquests agrupaments i branques s’uniran aquest cap de setmana al Monestir de les Avellanes en una de les trobades d’escoltes més grans de Catalunya. Es calcula que més de 600 participants assistiran a la trobada del Centenari!. Que comenci la festa!

Obaga del convent, amb la Mare de Déu del Puig