ja_mageia

REOBRIM ELS SERVEIS DEL MONESTIR PDF Print E-mail

Després de l'aixecament de les restriccions de mobilitat relacionades amb el Covid19 us informem que reobrim els serveis del Monestir de les Avellanes

  • Divendres 19 de març reobertura del Restaurant El Claustre (servei migdia fins al 25 de març) i obertura de l'accés al monestir i botiga.
  • Dijous 25 de març, reobertura de l'Hostatgeria del monestir i obertura dels serveis d'esmorzars i sopars al restaurant. 
  • També a partir d'aquest dia obertura de lloguer de sales i serveis vinculats, disponibilitat de lloguer de la casa de colònies Els Quatre Vents i d'estada a la Casa d'Espiritualitat.
  • A partir del 6 d'abril recuperarem les visites guiades, sempre amb reserva prèvia i disponibilitat de guia. 
  • Recordem que les consultes i visites a l'arxiu estan disponibles, amb reserva prèvia. I que els diumenges hi ha la missa dominical, des d'ara a l'església del monestir. 

Recordem que en tot moment cal complir les normes de seguretat establertes, per tant és obligatori l'accés amb mascaretes rentant de mans i distàncies de seguretat. Així mateix respectar el nombre màxim de persones, segons servei o activitat (el nostre personal us donarà indicacions en cas que no ho sapigeu.

Moltes gràcies i benvinguts de nou al Monestir de les Avellanes