ja_mageia

CRÒNICA DE LES JORNADES D'HISTÒRIA PDF Print E-mail

I Jornades d'Història del Monestir de les AvellanesEn el moment de plantejar els actes de celebració de l’arribada dels Germans Maristes al Monestir de les Avellanes, es va pensar en realitzar algun tipus d’activitat oberta a tothom, que expliqués els orígens de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes. Després de treballar-hi intensament, aquesta idea es va transformar en les I Jornades d’Història del Monestir de les Avellanes, dedicades als premonstratesos, permetent-nos així aprofundir en els orígens medievals de Bellpuig de les Avellanes.

.

Les Jornades es van estructurar en quatre sessions distribuïdes entre els dies 28 i 29 d’octubre. Un dels objectius fonamentals, plantejat des dels inicis del projecte, ha estat aconseguir que les Jornades esdevinguessin un espai de col·laboració entre institucions d’investigació, cultura i educació, amb l’objectiu de reforçar lligams, aportar noves propostes d’investigació sobre la història de l’Església i la religiositat, i sobretot apropar el coneixement a les persones. Creiem que amb les I Jornades hem posat la primera pedra en aquest sentit.I Jornades d'Història, els assistents

Abans d’acabar hem d’expressar el nostre més sincer agraïment a totes les persones i institucions que han ajudat a fer realitat aquest projecte, especialment a l’Institut de Germans Maristes, i aconseguir que les I Jornades d’Història del Monestir de les Avellanes fossin tot un èxit. Moltes gràcies.. i ens veiem a les properes Jornades!.

Podeu trobar més informació a la web de les Jornades!