ja_mageia

Latest
REOBRIM ELS SERVEIS DEL MONESTIR PDF Print E-mail

Després de l'aixecament de les restriccions de mobilitat relacionades amb el Covid19 us informem que reobrim els serveis del Monestir de les Avellanes

  • Divendres 19 de març reobertura del Restaurant El Claustre (servei migdia fins al 25 de març) i obertura de l'accés al monestir i botiga.
  • Dijous 25 de març, reobertura de l'Hostatgeria del monestir i obertura dels serveis d'esmorzars i sopars al restaurant. 
  • També a partir d'aquest dia obertura de lloguer de sales i serveis vinculats, disponibilitat de lloguer de la casa de colònies Els Quatre Vents i d'estada a la Casa d'Espiritualitat.
  • A partir del 6 d'abril recuperarem les visites guiades, sempre amb reserva prèvia i disponibilitat de guia. 
  • Recordem que les consultes i visites a l'arxiu estan disponibles, amb reserva prèvia. I que els diumenges hi ha la missa dominical, des d'ara a l'església del monestir. 

Recordem que en tot moment cal complir les normes de seguretat establertes, per tant és obligatori l'accés amb mascaretes rentant de mans i distàncies de seguretat. Així mateix respectar el nombre màxim de persones, segons servei o activitat (el nostre personal us donarà indicacions en cas que no ho sapigeu.

Moltes gràcies i benvinguts de nou al Monestir de les Avellanes

 
NOGUERA BIKE RACE PDF Print E-mail

Noguera Bike RaceAquest diumenge 12 d'abril, podreu gaudir des del Monestir de les Avellanes de la Noguera Bike Race. Es tracta d'una Marató de de Bicicleta de Montanya, que segueix un recorregut de 92 Qm., començant i acabant a Sant Llorenç de Montgai, i passant entre altres llocs pel Monestir de les Avellanes.

El Monestir de les Avellanes és patrocinador de la cursa, i ofereix a tots els participants de la Noguera Bike Race un 10% de descompte en l'allotjament a l'hostatgeria del monestir.

.
 
CONCERT DE GUITARRA PER SANT VALENTÍ PDF Print E-mail

Concert de Sant Valentí 2015Aquest dissabte 14 de febrer, Sant Valenti, a les 19:00 hores, actuarà a l'antic refectori del Monestir de les Avellanes el guitarrista i compositor Josep-Manel Vega, que ens oferirà un concert de guitarra clàssica.

Aquest concert s'inclou en les activitats 2015 de "l'Espai cultura, art i música" del Monestir de les Avellanes posa en Entrada gratuïta i tothom hi és convidat!

Més informació sobre l'artista: http://www.josepmanelvega.com/

.
 
VILANOVA DE LA SAL I EL MONESTIR PDF Print E-mail

Amb el títol "Vilanova de la Sal i el Monestir de les Avellanes: història d'un llarg recorregut", l'Ajuntament de les Avellanes i Santa Linya i l'Associació d'Amics del Monestir de les Avellanes us conviden a l'acte de presentació de la restauració del pergamí més antic preservat a l'Arxiu del Monestir. El programa és el següent:

cartell_pergami_monestir-vilanova de la sal

 

.
 
II CAMPIONAT DE BITLLES DE CATALUNYA PDF Print E-mail

ECampionat de Bitlles del Monestir de les Avellanesl diumenge 23 de març, el camp de bitlles del Monestir de les Avellanes (Os de Balaguer) acollirà la II Tirada del campionat individual de Bitlles de Catalunya, organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Os de Balaguer i el Club de Bitlles d'aquesta localitat.

El torneig tindrà lloc al camp de bitlles del monestir, situat a Quatre Vents. Tant els espectadors com els participants disposareu de servei de bar i restaurant.

.
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2