ja_mageia

NOTÍCIES DEL MONESTIR
CONCERT LÍDIA PUJOL AL MONESTIR PDF Print E-mail

El proper dissabte 4 de setembre de 2021 a les 20:00h reprenem el cicle de concerts al Monestir de les Avellanes. Ho fem amb un gran concert i espectacle sota el títol “Cerimònia d’Amor i Llibertat” a càrrec la cantant Lídia Pujol acompanyada del Cor Jove de Sentmenat (dirigit per Toni Santiago), Pau Figueres a la guiterra i M. Àngel Cordero al contrabaix

L’entrada al concert és gratuïta. Degut a les mesures Covid19 cal fer reserva prèvia al 973 43 80 06 o bé a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Aquelles persones que no hagin fet reserva prèvia podran accedir al concert només si hi ha places lliures.

El concert el fan possible l’Associació d’Amics del Monestir de les Avellanes, l’Ajuntament d’Os de Balaguer, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i Cerabella.

Us hi esperem!

 
REOBRIM ELS SERVEIS DEL MONESTIR PDF Print E-mail

Després de l'aixecament de les restriccions de mobilitat relacionades amb el Covid19 us informem que reobrim els serveis del Monestir de les Avellanes

  • Divendres 19 de març reobertura del Restaurant El Claustre (servei migdia fins al 25 de març) i obertura de l'accés al monestir i botiga.
  • Dijous 25 de març, reobertura de l'Hostatgeria del monestir i obertura dels serveis d'esmorzars i sopars al restaurant. 
  • També a partir d'aquest dia obertura de lloguer de sales i serveis vinculats, disponibilitat de lloguer de la casa de colònies Els Quatre Vents i d'estada a la Casa d'Espiritualitat.
  • A partir del 6 d'abril recuperarem les visites guiades, sempre amb reserva prèvia i disponibilitat de guia. 
  • Recordem que les consultes i visites a l'arxiu estan disponibles, amb reserva prèvia. I que els diumenges hi ha la missa dominical, des d'ara a l'església del monestir. 

Recordem que en tot moment cal complir les normes de seguretat establertes, per tant és obligatori l'accés amb mascaretes rentant de mans i distàncies de seguretat. Així mateix respectar el nombre màxim de persones, segons servei o activitat (el nostre personal us donarà indicacions en cas que no ho sapigeu.

Moltes gràcies i benvinguts de nou al Monestir de les Avellanes

 
AGENDA 2020 A LA BOTIGA DEL MONESTIR PDF Print E-mail

Ja podeu adquirir l'Agenda 2020 a la Botiga del Monestir de les Avellanes. Una agenda atractiva i funcional, fàcil de portar en mà, amb espai per escriure a cada dia, espai per a notes.

Tot amb atractives imatges del conjunt monumental, els serveis i les activitats que podeu trobar al Monestir de les Avellanes al llarg de l'any.

No t'ho pensis més i fes un regal atractiu i útil. Adquireix-la a la nostra botiga per tant sols 9,90 € (existència limitades). I comença a planificar l'any amb el Monestir de les Avellanes!

 

 
IV FIRA DE LA SAL A LES AVELLANES PDF Print E-mail

Un any més el Monestir de les Avellanes col·labora amb la IV Fira de la Sal del poble de Les Avellanes i Santa Linya. Com sabeu aquest municipi està format també pel poble de Vilanova de la Sal, conegut per les seves antigues salines, avui en procés de recuperació.

La IV Fira de la  Sal, serà el 3 de novembre de 2019, i el Monestir de les Avellanes hi serà present amb el seu estand de serveis, productes i activitats. Podeu passar-hi i coneixer-nos i/o adquirir els productes que desitgeu.

Recordeu també, que enguany organitzen un Dinar Solidari.

 
II JORNADA SERVEIS SOCIALS TERRES LLEIDA PDF Print E-mail

L’11 d’abril de 2019 el Monestir de les Avellanes acull la 2a edició de les Jornades de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida, organitzades per l’Equip de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.En aquesta segona edició, les jornades se centren en el propòsit dels Serveis Socials de cuidar les relacions familiars i comunitàries enteses com un bé de la societat.

En aquesta edició l’objectiu és crear espais de treball que convidin els i les professionals a reflexionar sobre l’acompanyament a les persones en els processos de reajustaments familiars i comunitaris, quan hi ha situacions de crisi a les llars, com poden ser la violència intrafamiliar, la separació de la parella, la malaltia d’un membre, la soledat i l’aïllament, etc. Així mateix, el programa està pensat en diferents espais, que fomentin la interacció entre professionals i persones usuàries com a inspiradora de canvis.

Consulteu el programa // Web de la Jornada

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 27