ja_mageia

NOUS TEMPS, NOVES RESPOSTES PDF Print E-mail

Ara fa uns mesos, concretament a l’abril i durant la Pasqua Jove de les Avellanes, és va presentar el llibre Nous temps, noves respostes. Presència Marista a les Avellanes.

Es tracta d’una publicació breu en extensió, però intensa en contingut. L’objectiu d’aquest llibre és deixar constància de l’aportació que la casa marista del Monestir de les Avellanes ha deixat en la vida de tantes persones, de tants grups i de tantes comunitats.

A través de cinc textos, s’hi fa una referència testimonial del que ha donat i vol seguir donant el Monestir de les Avellanes a les persones, a les relacions entre elles, a la descoberta i reconciliació amb la natura, a l’experiència de fe i a la vida de l’Església.

Els cinc capítols d’aquest llibre són els següents:

  • Les Avellanes, casa d’acollida i casa que promou el creixement personal, per G. Lluís Agustí
  • Les Avellanes, casa de formació marista, per G. Emili Turú
  • Les Avellanes, un indret on la natura s’interrelaciona amb el visitant d’una manera intensa, per G. Pau Tristany i G. Jordi Llussà
  • Les Avellanes, lloc d’experiència cristiana dels joves, per G. Toni Torrelles
  • Les Avellanes, rostre d’una Església Mariana, per Ramon Prat i Pons, Vicari General Diòcesi de Lleida

Es tracta doncs d’una publicació que vol explicar la tasca realitzada pels Germans Maristes, des del Monestir de les Avellanes i al llarg d’aquest 100 anys de convivència. Prendre aquest passat com a experiència per al present, en vista als nous temps i sempre amb voluntat de renovació per oferir noves respostes.

.