ja_mageia

BENVINGUTS
Us trobeu al Portal web del Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes. El Monestir de les Avellanes us ofereix la possibilitat de gaudir d'una antiga abadia del segle XII adaptada a les necessitats del segle XXI. Emplaçat en un espectacular entorn natural de boscos, jardins i vinyes idonis per a disfrutar d’un plàcid descans. I els qui tingueu ganes d’acció també la trobareu!
HostatgeriaRestaurantSales de reunió
Casa d'EspiritualitatArxius i BibliotecaCasa de colònies

 
SOPAR MARIDATGE VINS VINYA VILARS PDF Print E-mail

El 15 de novembre de 2019, el Monestir de les Avellanes i el Celler vinya els Vilars t’animem a participar al Sopar Maridatge del Restaurant El Clautre del Monestir de les Avellanes. (Ruta del Vi de Lleida)

 • RESERVES al 973 43 80 06 o bé escriviu a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
 • PREU39,50 € (per persona, IVA inclòs)
 • VEGEU TAMBÉ L'OFERTA "NIT ENOLÒGICA"

VEGEU EL MENÚ (PREMEU O DESCARREGUEU)

 
OFERTA NIT ENOLÒGICA PDF Print E-mail

El cap de setmana del 15 de novembre us proposem l'oferta Nit Enològica al Monestir de les Avellanes. Gaudiu del sopar maridatge al restaunt del monestir amb vins del Celler vinya Els Vilars (DO Costers del Segre) fent estada a l'Hostatgeria del Monestir de les Avellanes

Preu: 75 € 

 • Allotjament en habitació doble
 • Sopar Maridatge (Menú Degustació + Vins Vinya els Vilars. Vegeu menú)
 • Esmorzar buffet per a 2 persones
 • Detall de benvinguda a l'habitació
 • Descompte d'un 20% per a allotjament més d'una nit. 
 • Nota: preu per persona i nit. IVA inclòs. Taxa turística no inclosa, 0,50 € per persona i nit. Preu per habitació doble ús individual 89 €.
 
TARDA CULTURAL AL MONESTIR DE LES AVELLANES PDF Print E-mail

Aquest 2019 se celebra l’Any Teresa Pàmies, en el centenari del naixement de l’escriptora i política de Balaguer. El Monestir de les Avellanes, la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer i la Càtedra Màrius Torres, us convidem a la següent activitat:

Dissabte, 30 de novembre a les 17:30 h, al Monestir de les Avellanes

 • Xerrada “Sentiment, ideari i llengua en Teresa Pàmies” a càrrec de l’escriptor Josep Vallverdú
 • Lectura de fragments de Testament a Praga, on Teresa Pàmies parla de la seva estada al Monestir de les Avellanes
 • Concert “Sentiments viatgers” a càrrec de la soprano Maria Josep Rúbies i el pianista Francesc Teixidó.

Finalitzarem amb degustació d’una copa de vi “Vall de Baldomar” (Biblioteques amb D.O) Entrada gratuïta. Tothom hi és convidat! Més informació a 973 43 80 06 o bé This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
LOTERIA DE LA GROSSA DE CAP D'ANY PDF Print E-mail

LAssociació d’Amics del Monestir de les Avellanes, posa a la vostra disposició la Loteria de la Grossa de Cap d’Any per al sorteig del 31 de desembre de 2019. Un any més hem optat per realitzar participacions de la Grossa de Cap d’Any perquè és doblement solidaria.

En primer lloc perquè Loteria de Catalunya destina tots els beneficis a finalitats socials, i en segon lloc perquè l’aportació que es destina als Amics del Monestir de les Avellanes s’empra per a les accions socials i culturals que promou aquesta associació sense ànim de lucre. Algunes de les accions, projectes i activitats que promovem són:

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner