ja_mageia

OFERTES DEL MONESTIR
OFERTA MENÚ NADAL EMPRESES I GRUPS PDF Print E-mail

Nadal 2019Ben aviat arribaran les Festes de Nadal, i les empreses i grups us heu de preparar pels tradicionals dinars o sopars que es fan abans de l'arribada del Nadal. Per aquest motiu des del Restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes, us hem preparat la següent proposta: 

Reserves al 973 43 80 06 o bé This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  

VEGEU EL MENÚ

 
OFERTA VESPRE CULTURAL AL MONESTIR PDF Print E-mail

El cap de setmana del 30 de novembre t’oferim la següent Oferta Vespre Cultural per fer estada a l’Hostatgeria del Monestir de les AvellanesEn comomemoració del centenari de l’escriptora balaguerina Teresa Pàmies, el dissabte 30 de novembre a les 17:30 h, podreu gaudir d’una conferència, un concert, lectura de textos i degustació de vins. A més l’oferta inclou també la possibilitat de fer la visita guiada al conjunt històric i artístic del Monestir de les Avellanes. I, si us agrada el tema, al Museu de la Noguera (Balaguer) també podreu visitar l’exposició “Crònica de la República: la Balaguer de Teresa Pàmies”

Preu94 € (Preu per habitació doble. Reserves al 973 43 80 06 o bé This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

 • Allotjament en habitació doble amb Esmorzar buffet per a 2 persones i detall de benvinguda.
 • Conferència “sentiment, ideari i llengua, en Teresa Pàmies”
 • Concert “Sentiments viatgers” a càrrec de la soprano Maria Josep Rúbies i el pianista Francesc Teixidó
 • Degustació de vi Vall de Baldomar en finalitzar el concert. (DO Costers del Segre)
 • Visita guiada al Monestir de les Avellanes
 • Nota: preu per habitació (ús doble, per a ús individual 62 €). IVA inclòs. Taxa turística no inclosa, 0,50 € per persona i nit)
 
OFERTA ESTADA DE TARDOR AL MONESTIR PDF Print E-mail

El cap de setmana del 23 de novembre t’oferim la següent Oferta Estada de Tardor per fer estada a l’Hostatgeria del Monestir de les Avellanes. L’oferta està pensada perquè gaudiu de la natura i del Monestir de les Avellanes, en una dels millors èpoques de l’any per descobrir-la. Per això inclou la visita al conjunt monumental (Patrimoni nacional) i la visita guiada botànica a l’entorn del monestir de la mà del del germà Ramon Llansana (Dr. en botànica). Ara és el moment! Gaudir dels paisatges de tardor al Monestir de les Avellanes, aprofita-ho!

Preu41 € (Reserves al 973 43 80 06 o bé This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

 • Allotjament en habitació doble + detall de benvinguda + Esmorzar buffet.
 • Visita guiada al conjunt monumental del Monestir de les Avellanes (Dissabte a les 17:00 h o diumenge a les 11:30 h)
 • Visita guiada botànica a l’entorn natural del Monestir de les Avellanes a càrrec del germà Ramon Llansana (Dr. en Botànica) – Dissabte, a les 10:00 h
 • Nota: preu per persona (per a ús individual de l’habitació doblle 51 €). IVA inclòs. Taxa turística no inclosa, 0,50 € per persona i nit) 
 
OFERTA NIT ENOLÒGICA PDF Print E-mail

El cap de setmana del 15 de novembre us proposem l'oferta Nit Enològica al Monestir de les Avellanes. Gaudiu del sopar maridatge al restaunt del monestir amb vins del Celler vinya Els Vilars (DO Costers del Segre) fent estada a l'Hostatgeria del Monestir de les Avellanes

Preu: 75 € 

 • Allotjament en habitació doble
 • Sopar Maridatge (Menú Degustació + Vins Vinya els Vilars. Vegeu menú)
 • Esmorzar buffet per a 2 persones
 • Detall de benvinguda a l'habitació
 • Descompte d'un 20% per a allotjament més d'una nit. 
 • Nota: preu per persona i nit. IVA inclòs. Taxa turística no inclosa, 0,50 € per persona i nit. Preu per habitació doble ús individual 89 €.
 
PROMOCIONS PER A TROBADES DE COTXES CLÀSSICS PDF Print E-mail

El Monestir de les Avellanes ofereix preus especials pels clubs de motor (automòbils, cotxes antics o d’època, motos…) que vulguin programar la seva escapada per les carreteres i espais del Montsec.

Aventureu-vos a conèixer la història del Monestir de les Avellanes, degustar la gastronomia autòctona de la zona i sobretot gaudir de les nostres instal·lacions, tracte i de l’entorn que el monestir i la comarca us ofereix. Us hi esperem!!!

Trobades Cotxes Clàssics Monestir Avellanes

 
VINE A ESTUDIAR AL MONESTIR PDF Print E-mail

El Monestir de les Avellanes, t'ofereix les estades per a estudiants, opositors, doctorants, etc. L'estada per a estudiants inclou:

 • L’estada amb pensió completa a les habitacions de la casa d’espiritualitat.Estada estudiants
 • Habitació amb finestra exterior, bany complet, calefacció i taula d'estudi.
 • Utiltizació de connexió Wi-Fi grautïta a internet.
 • Àpats compartits amb la comunitat marista de la casa d'espiritualitat.
 • Espais habilitats per a poder estudiar amb tranquil·litat.
 • Possibilitat d'utilitzar les bicicletes del Centre BTT.

Col·laboració econòmica de 45 € per persona i dia (IVA inclòs). Menús vegetarians: complement de 3,10 €/ dinar i 3,10 € sopar (preus per dia)

MÉS INFORMACIÓ

.
 
OFERTA CLUBS DE MOTOR (COTXES, MOTOS...) PDF Print E-mail

El Monestir de les Avellanes ofereix preus especials pels clubs de motor (automòbils, cotxes antics o d’època, motos…) que vulguin programar la seva escapada per les carreteres i espais del Montsec.

Aventureu-vos a conèixer la història del Monestir de les Avellanes, degustar la gastronomia autòctona de la zona i sobretot gaudir de les nostres instal·lacions, tracte i de l’entorn que el monestir i la comarca us ofereix. Us hi esperem!

Pomocio ruta 76 Monestir de les Avellanes

.