ja_mageia

BEATIFICACIÓ 66 GERMANS MARISTES I 2 LAICS
DE BAT A BAT
dsc02105
 
Entrevista  radiofònica al Germà Ramon Benseny sobre les properes beatificacions.
Programa: “L´ENTREVISTA”  dirigit per Carme Parellada.
Edita “Bisbat de Lleida- Medis de Comunicació Social”/ 2 de juny de 2013.

   

 

Germà Ramon,  per a vostè , ¿quin és el sentit d'aquestes  beatificacions?.

* Testimoniar la fortalesa que dóna la fe.
* Testimoniar la fidelitat de  l´opció vocacional fins a la fi.
* Testimoniar els signes evangèlics del perdó i la reconciliació.     (per llegir-ne més)
  
.
 
PROGRAMA D'ACTES BEATIFICACIONS GERMANS MARISTES

PROGRAMA i SEQÜENCIACIÓ D’ACTIVITATS

                creu g. crisanto

Per tal de coordinar els diferents actes relacionats amb les beatificacions d’octubre es va constituir una Comissió organitzadora, formada pels germans Ernesto Sánchez, conseller general i president d’aquesta, Jorge Flores, postulador general, i Lluís Serra (L’Hermitage), Santiago Fernández (Compostel·la), Ernesto Tendero (Ibèrica), Juan Miguel Anaya (Mediterrània) i Antonio Alegre (CME). Aquesta comissió ha esbossat un programa que, en línies generals, quedaria així:

Dia 11 d’octubre, divendres: Les Avellanes (Lleida) (per a germans i famílies dels pobles veïns).

      16:00 h. Presentació de “El coratge de la fe”, llibre del G. Lluís Serra.
      17:30 h. Acte homenatge al G. Crisanto a Tartareu.
      19:30 h. Celebració eucarística als frontons, cementiri i Església.
      21:00 h. Sopar (llegir més)
.
 
CARTA DELS GERMANS PROVINCIALS

Benvolguts germans i laics maristes:     

cartel castellEls germans provincials de les quatre províncies amb obres a Espanya us invitem, després que ho hagi fet el G. Superior general amb la seva recent circular, a participar activament als actes de beatificació dels 66 germans i 2 laics maristes, que tindran lloc, si Déu vol, a Tarragona el proper 13 d’octubre. És una ocasió per a donar gràcies a Déu tots plegats aquest dia pel do dels nous beats i pel seu testimoniatge de vida.

                Us animem a viure aquest esdeveniment des de la fe i el reconeixement als nostres màrtirs que, en coherència amb la seva vida, la lliuraren fent honor a la fe que professaven. Per això són avui “Testimonis de la fe”, com expressa el lema marista de la beatificació.(llegir més)

.
 
DECRET DE BEATIFICACIÓ DEL G. CRISANTO I 67 COMPANYS MÀRTIRS
Comuniquem amb molta joia que hem rebut de la Sagrada Congregació per a Les Causes dels Sant, el DECRET de Beatificaciómrtires del s. xx del Gmà. Crisanto i els seus 67 companys màrtirs, firmat pel Sant Pare Francesc. Seran BEATIFICATS el proper 13 d’octubre a Tarragona, Espanya.

Agraïm a Déu, a Maria, a Champagnat, i als nostres ja germans beats des de 2007, aquesta gràcia de comptar, per a l’Església i pel nostre Institut, amb aquests màrtirs, testimonis i models en la fe.

Els convido a tenir present en les nostres oracions al G. Gabriele Andreucci i Col·laboradors, per tot el treball fet, en l’elaboració de la “Positio” d’aquesta Causa. (llegir més)

.