ja_mageia

ACOLLIDA A LA COMUNITAT PDF Print E-mail

Casa d'espiritualitatEn el Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, dins els serveis d'acolliment que ofereix, hi ha la comunitat de la Casa d’Espiritualitat per aquelles persones amb interès per fer una estada espiritual en sentit ampli: recés personal o de petit grup, dies de descans i silenci, dies de reflexió sobre la vida de cadascú, contacte amb la natura...  tot participant de la vida de la comunitat.

 

Oferim una comunitat d’acollida i acompanyament, que permet:

  • Fer vida amb la comunitat, tot i que es pot tenir un ritme autònom.
  • Tenir com a referent les persones i espais de la comunitat.
  • Participar, amb llibertat, en els actes de la comunitat.
  • L'allotjament es realitza a les habitacions del sector de la Casa d’Espiritualitat.
  • Els àpats es fan amb la comunitat.
  • Els germans de la comunitat ofereixen també poder parlar amb ells i un acompanyament, si és desitjat per la persona o grup, en els dies de permanència. Aquest acompanyament inclou diferents propostes d'activitats, materials de pregària, reflexió i lectura i suggeriments per a rutes i caminades per l'exterior de la casa.

Habitació individualLa Casa d’Espiritualitat disposa de 14 habitacions exteriors (4 dobles i 10 individuals) situades a la zona antiga del Monestir, són senzilles, agradables i ofereixen les següents facilitats: calefacció, bany complet amb dutxa. També hi ha connexió WIFI. La nostra casa també ofereix espais per a la meditació, pregària personal i comunitària, zones per a reunions, trobades ...

Per contactar:

Comunitat d'acollida. Casa d'espiritualitat

 

.