ja_mageia

CURS D'INICIACIÓ A LA LECTIO DIVINA PDF Print E-mail

S'acosta el tercer cap de setmana Avellanes DO, concretament els propersIniciació a la Lectio Divina 24, 25 i 26 de febrer tindrà lloc el curs Parla'm, t'escolto: pregar amb la Bíblia, iniciació a la lectio divina, dirigit pel germà Xavier Barceló.

En què consisteix? El curs consisteix en conèixer i iniciar-se al mètode mil·lenari de la lectio divina, per a ser aplicat en la vida ordinària. La lectio divina és un mètode aplicat a la lectura de la Bíblia, i que pretén ser un forma d'entrar en diàleg amb Déu, mitjançant les sagrades escriptures.

.

La lectio divina és una manera d'acostament a la Paraula de Déu que arrela en la tradició més antiga del cristianisme i del judaisme. Llegir, Meditar, Pregar, Contemplar. Són quatre etapes i formes d'arribar al text, extraient-ne molt més del que ens transmetria en una sola visita. Es tracta d'una vella i innovadora forma d'usar la Bíblia, que ha alimentat la vida espiritual de molts homes i dones al llarg de la història.

El curs Parla'm, t'escolto pretén donar pistes, suggeriments, idees per a la pràctica de la lectio divina com a mitjà per enriquir en nostre itinerari personal. Hi haurà amples espais personals per posar en pràctica aquest mètode amb un ritme adaptat a les necessitats de cada participant.

Què cal portar? El teu Nou Testament o la teva Bíblia. (N'hi haurà de disponibles al curs)

Com apuntar-vos? a l’adreça This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it o al telèfon 973 438 006 – Aportació econòmica (cap de setmana amb pensió+activitat) per 80 €.

El diumenge al matí hi ha l’oportunitat de participar a l’Eucaristia de la Comunitat del Monestir de les Avellanes.

Us hi esperem!

Iniciació a la Lectio Divina

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner