ja_mageia

INICIACIÓ A LA MEDITACIÓ I EL SILENCI PDF Print E-mail

avellanes doEl proper cap de setmana del 27 al 29 de gener s’organtiza el segon cap de setmana Avellanes DO del curs 2011/2012. El curs es títula “Iniciació a la pràctica de la meditació i el silenci”, a continuació els professors Lluís Agustí i l’Antònia Capdevila us expliquen en que consistirà:

En què consisteix? És un cap de setmana on intentarem viure moments de silenci personal, de pau i serenor. Afluixarem tensions, preocupacions i problemes. Intentarem escoltar el nostre interior.

.

Ho farem a través d’exercicis corporals senzills (relaxació, respiració, postures, danses), moments de silenci i pràctica de la meditació.

El passeig contemplatiu per l’exterior, és una bona eina per entrar en contacte amb la natura, fer silenci  i descobrir la presència del Déu de la Vida.

Què cal portar? Un cor obert a l’experiència i també la roba adequada que permeti està còmodes y fer algun passeig pel bosc.

Com apuntar-vos-hi? a l’adreça This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it o al telèfon 973 438 006 – Aportació econòmica (cap de setmana amb pensió+activitat) per 80 €.

El diumenge al matí hi ha l’oportunitat de participar a l’Eucaristia de la Comunitat del Monestir de les Avellanes.

Us hi esperem.

Lluis i Antònia

Vídeo del Cap de Setmana Avellanes D.O. (Gener 2012) 

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner