ja_mageia

BENVINGUTS

Benvinguts al web de l’Associació d’Amics del Monestir de les Avellanes. Un espai de comunicació a través del qual posem a l’abast tot allò referent l’acció i compromisos de la nostra Associació amb el Monestir de les Avellanes.

Qui som?espai monestir copiaactivitats copia

.
 
EXPOSICIÓ SOLIDÀRIA DE JAUME SOLSONA PDF Print E-mail
Del 15 de juliol al 26 d’agost, a la Sala Capitular del Monestir de les Avellanes, podreu gaudir de l’exposició “Decoració sobre fusta” de l’artista de Vilanova de Bellpuig, Jaume Solsona.

Decoració sobre fusta és una exposició de treballs creatius d’artesania manual.  El seu contingut mostra pobles, paisatges i persones a partir d’una òptica costumista, amb escenes o espais quotidians de les costums i tradicions catalanes. Jaume Solsona treballa l’art decoratiu artesanal sobre fusta, emprant tres tècniques artístiques diferents: el relleu ceràmic, la pintura acrílica vernissada i el pirogravat. El relleu ceràmic cerca aconseguir la visió en tres dimensions sobre un pla. Per aconseguir-ho s’empra pasta ceràmica i pintura; és  un art que avui seria possible amb l’ús de la impressió 3D, però que en aquest cas mostra la manualitat i destresa per part de l’artista. La pintura acrílica vernissada, és dibuix en pintura directe sobre la fusta acabat amb capa de vernís. I finalment la tècnica mil·lenària del pirogravat, que a partir de l’escalfor, grava el dibuix cremant la superfície emprada, en aquest cas la fusta.
 
TRAIL CAMINADA LES PEÜLLES MONESTIR DE LES AVELLANES PDF Print E-mail

http://www.peullesdelmontsec.com/wp-content/uploads/2019/08/9-566x800.jpgEl proper dia 8 de Setembre tindrà lloc  la cursa de muntanya Les Peülles- Monestir de Les Avellanes.
La cursa forma part de la Lliga de la Noguera.

També farem una caminada que tindrà el mateix recorregut que la cursa, però que tindrà diferent horari de sortida.

Vine a una cursa especial, ja que la sortida es farà des del claustre romànic del Monestir de les Avellanes, recorreràs els indrets vinculats a la història del monestir i l'arribada serà als jardins del monestir. T'hi esperem!

La inscripció inclou:
-Un entrepà calent a l’arribada.
-Avituallament líquid i sòlid a mitja cursa i arribada.
-Samarreta tècnica de regal.
-Servei de fisioteràpia a l’arribada

Tota la informació a: http://www.peullesdelmontsec.com/trail-caminada-les-peulles-monestir-de-les-avellanes/

 
NÚM. PREMIATS LOTERIA MONESTIR AVELLANES PDF Print E-mail

El passat 31 de desembre, al Sorteig de La Grossa de Cap d'Any van sortir premiats 2 dels números de les participacions venudes per l'Associació d'Amics del Monestir de les Avellanes. Per tal de poder cobrar el premi, heu de seguir els següents passos: 

  • Cada butlleta surt premiada amb 1,75 € 
  • Per cobrar el premi heu de passar per la recepció del monestir de les Avellanes. 
  • En el moment del cobrament heu d'entregar les butlletes premiades. 
  • La data límit per poder cobrar és el 31 de març de 2019.

 

 
III CONCERT DE NADAL LES ASPRES DEL MONTSEC PDF Print E-mail

El Concert de Nadal de Les Aspres del Montsec, va néixer fa dos anys amb la voluntat de ser un punt de trobada de tots els que ens sentim part dels pobles que formen la comarca natural de Les Aspres del Montsec.

Un dels objectius d’aquest concert és donar la benvinguda al Nadal en família i de forma fraternal entre tots els que ens estimem i compartim aquest territori.

Per altra banda el concert de Nadal també ha esdevingut un concert solidari, formant part de les activitats en favor de La Marató de TV3. Aquest 2018 La Marató està dedicada al càncer. Una malaltia que és la primera causa de mort a Catalunya i que malauradament a tots ens afecta molt d’aprop. Per aquest motiu ens sumem a aquesta causa solidària, perquè cal seguir investigant per millorar la cura d’aquesta malaltia.

Premeu per veure la notícia de presentació del concert

Enguany hem ampliat la proposta d’activitats, a l’entorn del concert, i ho fem amb el següent programa:

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 10
Banner