ja_mageia

QUE SONIN LES CAMPANES AL MONESTIR PDF Print E-mail

Que sonin les campanesL'Associació d'Amics del Monestir de les Avellanes hem endegat el projecte "Que sonin les campanes al Monestir", amb el qual pretenem recuperar el so de les campanes al Monestir de les Avellanes.

L'actual campanar del Monestir no ha tingut mai campanes. Per això n'hi volem instal·lar dues: una de nova fosa, que portarà el nom de  Santa Maria de Bellpuig, de 80 cm de boca i 360 kg de pes i la recuperació de l'única campana que s'ha conservat de l'època premonstratesa i que porta gravat el nom de Santiago Apòstol. Aquesta campana mesura 60 cm de boca i té un pes aproximat de 150 kg.

Per fer realitat aquest projecte es faran diverses activitats, cercant la col·laboració i participació popular, d’entitats públiques i privades del territori, tant a nivell de finançament com de promoció i difusió cultural. El pressupost global del projecte és de 20.000 €.

CALENDARI D'ACTIVITATS

El projecte "que sonin les campanes al monestir" ha començat el febrer de 2011 i s'espera que finalitzi el 2 de gener de 2011 amb el primer repic de campanes.

El febrer de ha començat la campanya de difusió a través dels mitjants de comunicació, així com la subscripció popular.

 Campanar vist del claustre

 

.
 

Col·laboradors

Banner
Banner