ja_mageia

EXPOSICIÓ "NASCITURUS" DE CARMINA SOLÀ PDF Print E-mail

NasciturusDurant el mes de març de 2012 el Monestir de les Avellanes acull a la Sala Capitular l'exposició "Nasciturus" de la pintura i escultora Carmina Solà.

L'exposició està formada per sis escultures amb possibilitat de compra per part del visitant. Les obres estan realitzades amb fang refractari de xamota cuit a altes temperatures, fet que li dóna una textura metàl·lica similar al bronze.

Amb Nasciturus, Carmina Solà ens expressa el concepte de naixement a partir de la mà de Déu que crea la Humanitat. L'escultora ens vol explicar la figura humana a partir de l'origen, el seu naixement, i amb el lligam maternal que des del prinicipi tenim amb la Mare de Terra, som fills de la creació.

.

Les de Carmina Solà són obres d'art amb un alt nivell d'expressivitat, on els volums de la figura humana hi són tractats amb delicadesa i on l'afectivitat hi és ben present a partir d'aquestes grans mans que protegeixen i a l'hora alliberen a l'infant a mesura que va prenent autonomia pròpia. El missatge de l'artista s'expressa en la major part de les seves a través del cos humà.

"L'obra de Carmina Solà és digníssima, portadora de molts interrogants sobre el camí de la raça humana, assolint plàsticament l'equilibri que cal a l'art tridimensional."

Nasciturus

 
Banner