ja_mageia

CELEBRACIÓ DEL DIA DEL CENTENARI PDF Print E-mail

Carta de les comunitats de la casa als amics de les Avellanes

En ocasió dels cent anys de presència dels germans maristes en el Monestir de les Avellanes que se celebren enguany, es convida a totes les persones relacionades amb aquesta casa a un acte de celebració i agraïment per la Vida generada.

 Amic o amiga de la casa de les Avellanes

Quasi al bell mig de l’estiu ens posem en contacte amb tu per convidar-te a la celebració del centenari de la presència marista a la casa de les Avellanes.

VINE A CELEBRAR LA DIADA DEL CENTENARI! T’esperem a les Avellanes el divendres dia 10 de setembre de 2010 a les 17.30 h.

Durant tot aquest any 2010 s’ha anat recordant el centenari de la presència marista al Monestir de les Avellanes amb un seguit d’actes i celebracions.

Però en la jornada del 10 de setembre, dia concret de l’aniversari ja que aquesta va ser la data de l’arribada dels primers germans maristes a la casa, es vol significar d’una manera especial aquesta efemèrides amb un acte celebratiu obert a tota la família marista i amics.

És per aquest motiu que les Avellanes vol obrir, de nou, les seves portes a totes aquelles persones que han passat per aquesta casa i que hi tenen relació per celebrar amb agraïment la Vida (amb majúscules) que ha generat i genera.

Tu, que has descobert les Avellanes en una Pasqua, una convivència, una trobada, un espai de formació, has estudiat allí en alguna etapa de la formació marista o hi has tingut o tens relació per diferents motius... també ets protagonista d’aquest centenari. Per això, i en nom del Germà Provincial de la província marista de L’Hermitage i de les comunitats maristes de les Avellanes, et volem convidar a participar en els actes centrals de la celebració del centenari.

T’esperem doncs, el dia 10 de setembre i a les 5.30 de la tarda en el Monestir de les Avellanes, casa pairal marista de Catalunya, per compartir aquest esdeveniment.

Preguem que confirmis la teva assistència a l’adreça electrònica
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it abans del 3 setembre de 2010.

Que tinguis un bon estiu i fins aviat!

.