ja_mageia

RESTAURANT DEL MONESTIR PDF Imprimeix Correu electrònic

A les portes del Montsec, el Restaurant del Monestir de les Avellanes us ofereix un ventall deRestaurant del Monestir, amb vistes al claustre possibilitats per gaudir d'una jornada gastronòmica, en un meravellós entorn natural i en un marc històric i monàstic únic.

El Restaurant del Monestir, presenta una oferta gastronòmica molt variada, que va des de la cuina tradicional i típica de la Noguera, fins a la cuina d'avantguarda elaborada pel nostre equip de cuiners.

El Restaurant del Monestir us ofereix:

Els nostres menús:

  • El Menú diari, s'ofereix de dilluns a divendres per dinar. Ens trobareu oberts de les 13 h fins a les 16 h de la tarda. Es composa de primer, segon i postre a escollir entre quatre opcions.
  • El Menú del Monestir, és un menú dinàmic, un menú dissenyat pels que vulgeu gaudir de l'ampli ventall gastronòmic de la cuina del Monestir. Per a persones, parelles, families, grups. S'ofereix entrant, segon i postre i la possibilitat dels suplements per fer-te el menú a la teva mida.

Els menús de celebracions:

  • El Restaurant del Monestir de les Avellanes, ofereix diversos menús per a celebracions com bateigs, comunions, trobades familiars, commemoracions, etc. Gaudiu dels jardins del Monestir, l'exclusivitat de l'entorn històric i artístic, per celebrar-hi les vostres celebracions especials.
  • Celebreu el vostre casament al Monestir de les Avellanes. El Restaurant del Monestir us ofereix els seus serveis per a que tingueu una vetllada innoblidable. L'església gòtica del segle XIV, el claustre romànic, els jardins del voltant, el balcó de la muralla, la nostra gran carpa..., un lloc únic per al vostre casament!

 

Cuidem la gastronomia fins a l'últim detall

 

 

.
 
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner