ja_mageia

PRESENTACIÓ DEL NOU PORTAL WEB PDF Imprimeix Correu electrònic

Entrada al Portal WebL’estiu del 2009 posàrem fil a l’agulla per ampliar i millorar la difusió digital del Monestir de les Avellanes. Des del monestir iniciàvem un procés que ens havia de dur a crear una nova imatge digital, el Portal Web del Monestir de les Avellanes.

Després d’altres intents fracassats calia cercar un nou mètode de treball i aconseguir que tot el treball i esforços arribessin a bon port, per això vam formar l’Equip Web Monestir, amb persones de casa, que es comprometien a dedicar una part del seu temps a aquest objectiu. Planificar, reunir-nos, discutir, dissenyar, implementar, avaluar... La feina ben feta no té fronteres i ara en comencem a veure els seus fruits.

En el marc de la celebració del centenari marista a les Avellanes, us presentem la nova imatge digital del Monestir, el nou Portal web del Monestir de les Avellanes que trobareu a: http://www.monestirdelesavellanes.com

En aquest nou Portal hi són presents per primera vegada tots els serveis i activitats que oferim des del Monestir de les Avellanes.

El nou Portal neix amb la voluntat de mostrar el Monestir de les Avellanes integrat en el seu entorn geogràfic, és per això que hem apostat per facilitar als nostres visitants informació sobre la nostra comarca, amb els pobles de l’entorn, el paisatge i la natura, les rutes, el patrimoni històric...

Amb el Portal web, el Monestir de les Avellanes s’endinsa al món de les xarxes socials,Simbologia de les Portes Obertes esdevenint el Monestir 2.0. El bloc, el fèisbuc, el twitter, fotografies, vídeos...  tot amb l’objectiu de fomentar la col·laboració i l’intercanvi àgil i eficaç de la informació entre el Monestir, el seu entorn i les persones i entitats que hi estiguin interessades.

Per acabar des de l’Equip Web Monestir volem agrair especialment la col·laboració i el temps que ens han dedicat al Jordi Tutzó, l’informàtic de maristes sense l’ajuda del qual no tindríem web, al germà Antonio Martínez i al Luiz encarregats de la web Champagnat.org, pels vídeos del centenari, al Josep Sansalvador pels aspectes gràfics. I també a tots els qui ja formeu part del Monestir 2.0 afegint-vos i visitant el bloc, el fèisbuc, etc. El nostre més sincer agraïment.

... Benvinguts!

 Equip Web Monestir

.