ja_mageia

VOLS VENIR A ESTUDIAR AL MONESTIR? PDF Imprimeix Correu electrònic

Estudiant a l'habitacióDins dels serveis d'acolliment de la comunitat marista de la Casa d'Espiritualitat, s'ofereixen les estades per a estudiants, opositors, doctorants, etc

El Monestir de les Avellanes és un espai adient perquè puguis desconnectar i dedicar tot el temps que necessitis a l’estudi, amb tranquil·litat i repòs. L'estada al monestir t'ofereix la possibilitat de gaudir dels serveis de connexió wi-fi gratuïta a internet a les habitacions, sales habilitades per a l'estudi individual o en grup, compartir els àpats amb la comunitat... perquè no hagis de pensar en res més que en estudiar.

L'estada per a estudiants inclou:img_0308

  • L’estada amb pensió completa a les habitacions de la comunitat d'acollida de la casa d’espiritualitat del Monestir.
  • Habitació amb finestra exterior, bany complet, calefacció i taula per a estudiar.
  • Utiltizació de connexió Wi-Fi grautïta a internet
  • Àpats compartits amb la comunitat marista de la casa d'espiritualitat
  • Espais habilitats per a poder estudiar amb tranquil·litat
  • Possibilitat d'utilitzar les bicicletes del Centre BTT
  • Tarifa plana en tots els preus de la casa d'espiritualitat

Col·laboració econòmica de 45 € per persona i dia IVA inclòs. Menús vegetarians: complement de 3,10 €/ dinar i 3,10 € sopar (preus per dia)

Per a més informació: 973 438 006 - a/e: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  

El Monestir de les Avellanes és un entorn ideal enmig d’una natura que convida al silenci i a la recerca. Per això en els moments de descans, també pots gaudir d'un entorn i un paisatge únics. Espais de valor històric i artístic, com el claustre del segle XII, l'església gòtica, la sala capitular, el menjador dels monjos...; espais de valor simbòlic com les vistes des de la muralla, el puig de la Mare de Déu, el puig de la Creu... o també la possibilitat de donar un tomb amb les bicicletes del centre BTT del Monestir de les Avellanes.

avellanes tardor

 

.